Nino & Vivaldi

Gedeeld op 05 september 2020

Hoe is het eerste contact ontstaan?
Ik woon in het centrum van Utrecht, maar omdat de meeste van mijn vrienden verderop wonen lijkt het me leuk om met mijn volgende vriendin de stad een beetje te verkennen en spontaan leuke dingen te doen.

Wat trok je het meeste aan bij haar Capido profiel?
Gelukkig vond ik een profiel van iemand die in Zeist woont. In haar profiel stond dat ze veel bijzondere hobbies heeft zoals schrijven en muziek maken.

Wat hebben jullie op de eerste date gedaan en hoe ging het?
Op onze eerste date zijn we naar de jeu de boulesbar in Utrecht gegaan. Ik had al wat ervaring met dit spel en deed mijn best om met een kleine voorsprong te winnen. Helaas rolden alle ballen die ik de verkeerde kant op probeerde te gooien precies naar het doel. Dat was niet de bedoeling maar ik heb er gelukkig nog wel een goede indruk mee kunnen maken. Dit was voor mij de 2e keer dat ik een date had met iemand met een handicap. Het was prettig om in daarin niet de enige te zijn; op Tinder begin ik wat dat betreft toch met een achterstand. Het was erg leerzaam voor mij om te ervaren hoe het is om mezelf af te vragen of de handicap van de ander iets is wat een relatie of vriendschap in de weg zou kunnen zitten. Erg fijn om van de ander dan te horen dat het voor haar geen probleem is.

Wat zijn je aankomende plannen?
Er is geen relatie uitgekomen maar we hebben nog wel een aantal keer afgesproken. Zo zijn we naar het openluchtmuseum geweest. Ook wisselen we tips uit over hoe we het beste kunnen daten met een handicap. Een erg leuke en leerzame ervaring!

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy