Moritz & Inge

Gedeeld op 31 maart 2024

Op 25 februari hadden Moritz en Inge hun eerste date nadat ze elkaar op Capido hebben leren kennen. Moritz kwam per toeval achter dat Capido bestond en besloot zich aan te melden. En de moeder van Inge nam een kijkje op internet voor een dating app voor mensen met een beperking en kwam Capido tegen.

Toeval bestaat niet, want uiteindelijk kwam het tot hun eerste afspraak waarbij ze de Snuffelmarkt bezochten in het stadion van Heerenveen (Friesland). De date verliep erg soepel en het voelde alsof ze elkaar al langer kende. Daarna zijn Moritz en Inge gezellig uiteten geweest.

De toekomstplannen zijn nog rustig. Eerst gaan ze om het weekend met elkaar afspreken. De ene keer gaat Moritz naar Inge toe en de keer daarop andersom. Verder gaan ze elkaar voorstellen bij hun familie en zien ze wel hoe het verder verloopt.

Dit willen ze ook als tip meegeven aan andere singles op Capido. Wanneer je een match hebt, wil dan niet te snel, want dat kan ook tegen je werken. Ook is het belangrijk om vooral niet aan jezelf te twijfelen.

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy