Marcel & Angela

Gedeeld op 13 maart 2024

Marcel was een lange tijd vrijgezel, maar was wel toe aan een relatie. Via een Facebook advertentie kwam hij Capido tegen en wilde het wel eens proberen. Angela hoorde via een kennis van het dating platform voor mensen met een beperking en autisme. Marcel, die geen handicap heeft, vond Angela’s lichte verstandelijke beperking helemaal geen probleem. Na een tijdje rondneuzen, kwamen ze elkaar in november met elkaar in contact.

Na enig tijd chatten besloten ze elkaar in februari voor het eerst in het echt te ontmoeten. Ondanks de 300 km tussen Rotterdam (Zuid-Holland) en Delfzijl (Groningen) nam Marcel de lange reis voor lief. Ware liefde kent immers geen afstand, toch?

Als een echte gentleman verscheen Marcel in een Autism t-shirt met van een bos bloemen. Tijdens hun eerste date genoten Marcel en Angela van een romantisch diner in een restaurant in Delftzijl. Marcel had ook het datingkaartspel Gespreksstarters meegenomen, waardoor ze elkaar gelijk nog beter leerden kennen. Het was duidelijk dat ze meteen een goede klik hadden, gezien het vele gelach en hun gedeelde gevoel voor humor.

Nu kijken Marcel en Angela uit naar hun toekomst samen. Eerst een vakantie, misschien gevolgd door trouwen en samenwonen, en uiteindelijk hopen ze een gezin te stichten.

Hun boodschap voor andere singles op Capido? Blijf altijd jezelf en laat je niet ontmoedigen. Zoals Marcel en Angela bewijzen, vindt ware liefde altijd haar weg.

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy