Marc & Simon

Gedeeld op 06 juni 2022

Al ruim twaalf jaar is Marc op zoek naar zijn ware liefde, maar na enkele kortere relaties, eindigden ze altijd. Zijn ervaringen met online dating waren niet altijd positief. “Ik was vaak teleurgesteld met reguliere datingsites omdat er te veel nadruk werd gelegd op uiterlijk en niet genoeg op het innerlijk.”

Marc besloot zich aan te melden bij Capido. In het begin was het even wennen om te daten via een site voor mensen met een beperking. Hij was van tevoren bang voor een niveauverschil en verwachtte alleen maar mensen met een verstandelijke beperking. “Maar het was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt, want ik heb Simon ontmoet.”

Marc en Simon ontmoetten elkaar in augustus 2021 via Capido. Simon was eigenlijk niet op zoek naar een relatie, maar had samen met zijn begeleider zichzelf aangemeld en keek gewoon wat er op zijn pad zou komen. Hun relatie begon via de chat op de Capido app en vervolgens wisselden ze hun telefoonnummers uit en besloten elkaar in het echt te ontmoeten.

Hun eerste date was leuk! Ze gingen samen terrassen en wandelen. Marc was wat terughoudend in het begin, maar het ijs was al snel gebroken en vervolgens verliep alles soepel. “Marc is heel erg lief, zorgzaam en spontaan. Echt een schatje!” vertelt Simon in zijn succesverhaal aan Capido.

Een datingtip die Marc en Simon willen geven aan anderen is: je hoeft niet op zoek te gaan, de liefde komt vanzelf op je pad. Blijf open staan voor nieuwe ervaringen en laat het rustig op je afkomen. Als er een klik is, dan komt alles vanzelf op zijn plek.

Bekijk het interview met Marc op het YouTube kanaal van Hallo Thuis

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy