Jean Pierre & Kim

Gedeeld op 10 april 2023

Jean Pierre en Kim zijn een gelukkig stel dat elkaar heeft gevonden via Capido. In hun succesverhaal vertellen ze hoe ze elkaar hebben leren kennen.

We hebben elkaar ontmoet in januari, nadat we allebei de app hadden gedownload. We hadden veel moeite om een liefde te vinden in het echte leven, omdat we ons vaak onzeker voelden over onze beperking. Maar op Capido konden we ons zelf zijn en andere mensen ontmoeten die begrip hadden.

We waren meteen aangetrokken tot elkaars profiel, omdat we veel gemeen hadden. We hielden allebei van muziek, films en dieren. We besloten om elkaar een berichtje te sturen en al snel ontstond er een klik. Beide waren we allebei heel rustig en respectvol naar elkaar toe.

Voor de eerste date spraken we af in een gezellig restaurant. We hadden een goed gesprek en voelden op ons gemak bij elkaar. We vonden elkaar leuk en besloten om nog een keer af te spreken.

In totaal werden dat vier dates voordat we officieel een relatie kregen. Onze aankomende plannen zijn om onze relatie verder op te bouwen en om elkaar voor te stellen aan vrienden en familie. We zijn heel blij met elkaar en dankbaar voor Capido.

Onze tip voor voor andere singles op Capido is om net als ons te doen: ga elkaar eerst beter leren kennen voordat je een relatie begint. Wees eerlijk en open over jezelf en je beperking. En geef niet op als je de ware nog niet hebt gevonden, want er is iemand voor iedereen!

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy