Jack & Prissilla

Gedeeld op 14 april 2023

Jack en Prissilla hebben elkaar begin april 2023 leren kennen via Capido. Hieronder delen ze hun succesverhaal met ons.

Voor mij, Prissilla, heeft mijn begeleider de app voor mij geïnstalleerd. Ik had nog niet veel succes gehad met het vinden van een relatie en was blij met de mogelijkheid om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten. Jack had de app zelf gedownload en was op zoek naar een serieuze relatie na een aantal kortstondige relaties.

Ik stuurde Jack een flirt en hij reageerde meteen terug. We raakten aan de praat via de chatfunctie en hadden meteen een klik. Ondanks dat we niet in dezelfde stad woonden, besloten we elkaar te ontmoeten. Onze eerste date was naar de film Avatar: The Way of Water, het was heel gezellig, we konden lekker lang van elkaars aanwezigheid genieten want de film duurde 3 uur.

Nu zijn we dolgelukkig samen en hebben we grootse plannen voor de toekomst. We willen samen leuke dingen doen, zoals naar de dierentuin gaan, en uiteindelijk willen we graag trouwen.

Ons succesverhaal laat zien dat liefde geen beperkingen kent en dat Capido ons heeft geholpen om de liefde te vinden die we verdienen. Onze tip voor anderen is om eerlijk te zijn als er geen interesse is en om in ieder geval een berichtje te sturen als er wel interesse is. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren!

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy