Henny & Manon

Gedeeld op 18 februari 2022

Wanneer hebben jullie elkaar ontmoet?

Op 16 december zijn we met elkaar gaan chatten via WhatsApp nadat we eerst 4 dagen met elkaar aan het chatten zijn geweest via Capido. Op Tweede Kerstdag heb ik Henny voor het eerst in real live ontmoet bij hem thuis. En op Oudjaarsdag is Henny voor de eerste keer bij mij thuis geweest.

Hadden jullie veel moeite om een liefde te vinden en hoe verliep dat en hoe kwam je uiteindelijk op Capido terecht?

Ja we hebben alle twee gemerkt dat het heel moeilijk is om een partner te vinden als je een beperking hebt. Ik ben gewoon op Google gaan kijken of er een datingsite was voor mensen met een beperking en zo kwam ik bij jullie terecht.

Wat vonden jullie het leukst aan elkaar / wat sprak er zo aan zijn / haar profiel?

Henny reageerde als eerste op mijn profiel. Hij vond dat ik zo positief in het leven stond met wat ik allemaal had meegemaakt. Verder vond hij dat ik zo’n leuke uitstraling had en dat hij gelijk dacht deze vrouw die wil ik hebben. Toen hij op mij reageerde dacht ik wat een leuke man en wat een lieve uitstraling heeft hij. Daar wilde ik meer van weten en toen we 2 of 3 dagen heen en weer hadden gechat zijn we met elkaar aan het chatten geweest via WhatsApp en kort daarna zijn we gaan bellen. Deze gesprekken duurde altijd lang omdat we elkaar veel te vertellen hadden en er viel dus nooit een lange stilte tijdens deze gesprekken.

Wat hebben jullie op de eerste date gedaan en hoe ging het?

Henny had voor mij gekookt op tweede kerstdag. Daarvoor en daarna hebben we heel veel zitten praten.

Wat zijn jullie aankomende plannen?

We hebben elkaar op 14 februari (Valentijnsdag) vriendschapsringen met elkaars naam en de datum dat we elkaar hebben leren kennen gegeven. We gaan onze relatie verder opbouwen maar het voelt voor alle twee ontzettend goed. En na een tijdje gaan we samenwonen maar we blijven eerst even latten.

Willen jullie nog iets zeggen tegen de lezers, bijvoorbeeld een dating tip o.i.d.?

Altijd rustig aan beginnen en elkaar in de waarde laten. Niet te veel claimen. Je moet ook eens een keer iets met je vriend / vriendin kunnen ondernemen. Respect hebben voor elkaar.

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy