Danny & Kirstie

Gedeeld op 17 juli 2023

Danny en Kirstie hebben elkaar sinds half juli leren kennen via Capido en hun eerst date zit erop. Het voelde gelijk al zo goed dat ze besloten om verder met elkaar te gaan. Hieronder delen ze ons hun succesverhaal.

We zijn zo blij om te kunnen zeggen dat we hebben besloten onze relatie verder te ontwikkelen. Het voelt geweldig om te kunnen zeggen dat we elkaar hebben gevonden, onze ware liefde.

Onze weg naar liefde was niet eenvoudig. We hebben beiden onze eigen moeilijkheden ondervonden. Maar door geduldig te zijn en altijd open te staan voor de mogelijkheid van liefde, kwamen we uiteindelijk elkaar tegen op Capido, een dating app voor mensen met een beperking.

Het aantrekkelijke aan elkaar? We begonnen eenvoudig. Danny stuurde een berichtje naar Kirstie’s profiel met een simpele ‘hoi, alles goed?’. De echte klik kwam echter tijdens onze eerste date. We hadden een etentje in Den Haag, genoten van een glaasje zoete witte en rode wijn – Danny trakteerde op de wijn en Kirstie op het eten. Het was een geweldige dag die eindigde met meer gezelligheid en conversatie bij Danny thuis.

Ja, het was spannend, maar we voelden ons beiden op ons gemak. Onze eerste date was een succes en we kijken uit naar vele andere datums zoals deze.

Voor nu zijn onze plannen vrij eenvoudig. We kijken ernaar uit om elkaar om de beurt te bezoeken in het weekend en om onze relatie verder te ontwikkelen.

Voor degenen die ook op zoek zijn naar liefde, willen we enige advies delen op basis van onze ervaring. We zouden aanraden om niet te veel te schrijven. Wees geduldig en wacht tot je een bericht ontvangt. Het is belangrijk om tijd te nemen om elkaar te leren kennen.

Ons verhaal is een bewijs dat liefde overal kan bloeien, zelfs op een plek waar je het het minst verwacht. We zijn zo dankbaar dat Capido ons bij elkaar heeft gebracht en we kijken uit naar ons pad voorwaarts. We wensen jullie allemaal hetzelfde geluk dat we hebben gevonden.

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy