Succesverhalen

Capido heeft al een tal van leuke singles bij elkaar gebracht en daar zijn we erg blij mee!
Lees de mooie liefdesverhalen van de Capido leden die hun geluk hebben gevonden

Nino & Vivaldi

Hoe is het eerste contact ontstaan?
Ik woon in het centrum van Utrecht, maar omdat de meeste van mijn vrienden verderop wonen lijkt het me leuk om met mijn volgende vriendin de stad een beetje te verkennen en spontaan leuke dingen te doen.

Wat trok je het meeste aan bij haar Capido profiel?
Gelukkig vond ik een profiel van iemand die in Zeist woont. In haar profiel stond dat ze veel bijzondere hobbies heeft zoals schrijven en muziek maken.

Wat hebben jullie op de eerste date gedaan en hoe ging het?
Op onze eerste date zijn we naar de jeu de boulesbar in Utrecht gegaan. Ik had al wat ervaring met dit spel en deed mijn best om met een kleine voorsprong te winnen. Helaas rolden alle ballen die ik de verkeerde kant op probeerde te gooien precies naar het doel. Dat was niet de bedoeling maar ik heb er gelukkig nog wel een goede indruk mee kunnen maken. Dit was voor mij de 2e keer dat ik een date had met iemand met een handicap. Het was prettig om in daarin niet de enige te zijn; op Tinder begin ik wat dat betreft toch met een achterstand. Het was erg leerzaam voor mij om te ervaren hoe het is om mezelf af te vragen of de handicap van de ander iets is wat een relatie of vriendschap in de weg zou kunnen zitten. Erg fijn om van de ander dan te horen dat het voor haar geen probleem is.

Wat zijn je aankomende plannen?
Er is geen relatie uitgekomen maar we hebben nog wel een aantal keer afgesproken. Zo zijn we naar het openluchtmuseum geweest. Ook wisselen we tips uit over hoe we het beste kunnen daten met een handicap. Een erg leuke en leerzame ervaring!

Clemens & Souhir

Hoe is het eerste contact ontstaan?
Dat ik haar bericht heb gestuurd.

Wat trok je het meeste aan bij haar Capido profiel?
Haar omschrijving tekst. Ja toch de foto heldere ogen. Zeker hoe ze zich zelf omschreef. Dat maakte het zo vertrouwd en zegde dat hoe lief zij is

Wat hebben jullie op de eerste date gedaan en hoe ging het?
Na weken contact uren aan de telefoon ook in de nachten dat we om 2 uur zo iets hadden van nu moeten we echt slapen. Afgesproken in arnhem een festival. Samen met mijn kinderen. We voelde ons gelijk goed met elkaar. Met haar moeder samen was er niet minder om. Haar mocht duwen (rolstoel). Door het park mooi natuur gebied. Vonden alle bij zo een rust. Dochter bij haar op schoot. Samen pizza eten die ik dan in stukje voor haar snee. Was heel bijzonder mooi. Konden die dag ook niet van elkaar afblijven. Dan weer naar huis moesten dochter in tranen ook zij vond het Zo mooi bij haar.

Wat zijn je aankomende plannen?
Een toekomst met elkaar. Staat als een paal boven water voor altijd samen zullen zijn.

Ook iemand gevonden op Capido?

We zouden graag jullie succesverhalen willen delen met anderen.
Stuur daarom jouw romantische verhaal in en maak kans op een dinerbon t.w.v. €25,-

Deel jouw verhaal

Wij gebruiken cookies om onze diensten te kunnen leveren. Door onze diensten te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer    Ok