Privacy verklaring

Algemeen

Capido is een project van Tribble Media. Capido respecteert de privacy van iedere gebruiker. De informatie die wij over jou te weten komen (hierna: persoonsgegevens of gegevens) wordt met grootst mogelijkheid zorgvuldigheid verwerkt en beveiligd.

Tribble Media (waarvan Capido onderdeel is) is de verantwoordelijke voor het verwerken van de persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Tribble Media is gevestigd op de Mussenstraat 55, 1223 RB in Hilversum. Vragen over deze privacy verklaring kunnen gesteld worden via info@capido.nl.

Tribble Media behoudt zich het recht voor om alle gegevens te verstrekken wanneer een andere partij Capido zal overnemen bij verkoop van de website.

Profielen

Capido vraagt bij aanmelding van deze website om persoonsgegevens zoals naam, woonplaats, geboorteplaats, e-mailadres, wachtwoord, interesses en de voorkeuren van de gebruiker. Tevens ligt het systeem ook automatisch een aantal gegevens vast zoals IP-adres, datum en tijd van bezoek aan de website.

Wij vragen alleen gegevens die wij echt denken nodig te hebben om je goed van dienst te kunnen zijn. De gegevens worden veilig opgeslagen in onze database en worden met niemand gedeeld. Zo worden wachtwoorden encrypted opgeslagen met een zogenoemde hash versleuteling.

Doeleinden

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om je de diensten van Capido zo goed mogelijk aan te bieden en deze aan te passen aan je behoefte en wensen;
  • om je via onze messenger informatie kan uitwisselen en contact op kan nemen met andere gebruikers;
  • om je gericht te benaderen wanneer dit nodig is;
  • om je gebruikersinformatie en serviceberichten toe te sturen;
  • om de website van Capido te analyseren, onderhouden, beveiligen en optimaliseren;
  • voor het samenstellen van gebruikersstatistieken;
  • om te voldoen aan te toepasselijke wet- en regelgeving.

De persoonsgegevens zullen niet gebruikt worden dan voor andere doeleindes dan hierboven aangegeven.

Beveiliging

Wij hanteren ten aller tijde een beveiligingsniveau bij de verwerking van de persoonsgegevens. We slaan het wachtwoord encrypted op met de zo genoemde hash versleuteling. Hierbij maken wij ook gebruik van een SSL certificaat, of terwijl een https verbinding. Gezien de stand van de techniek voldoende zou behoren te zijn om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

Cookies

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

We maken ook gebruik van de gebruikers statistieken teller Google Analytics. En voor marketing doeleindes zoals Adwords campagnes bij Google Ads.

Inzage, wijzigen of verwijderen persoonsgegevens

Capido houdt het recht voor om gegevens die door de gebruiker ingevoerd wordt in te zien. Dit geldt voor persoonsgegevens maar ook gesprekken die gevoerd worden in de messengers tussen gebruikers. Dit om de veiligheid voor de gebruikers van de website te waarborgen.

Gebruikers kunnen hun gegevens zelf inzien, wijzigen of hun profiel definitief verwijderen via het login paneel.

Wijzigingen privacy verklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren aan deze privacy verklaring. Lees deze Privacy Policy regelmatig even door op eventuele wijzigingen.

Laatste update: 8 juni 2019
Laatste update: 23 juli 2016

Wij gebruiken cookies om onze diensten te kunnen leveren. Door onze diensten te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer    Ok