Zorgorganisaties

Maak het thema daten binnen uw organisatie bespreekbaar

Bij Capido zien we vaak dat zorgorganisaties worstelen met het thema daten binnen de organisatie. De vraag vanuit de cliënten is groot, maar de oplossing kan vaak niet geboden worden door de instellingen of begeleiders zelf.

Iedereen heeft recht op liefde, Capido heeft de ervaring, kennis, software en het platform om cliënten van deze behoefte te voorzien. Daarnaast delen wij ook onze kennis met de begeleiders van de organisaties / instellingen. Denk aan het verstrekken van flyers, gesprekskaartjes, of het bijwonen als gastspreker tijdens een thema-avond binnen uw organisatie.

Boek Erwin als Inspirerende Gastspreker

Erwin, geboren met een genmutatie en Lymfatische Malformatie, heeft op zijn 36e al indrukwekkende levenservaring opgedaan waarmee hij jong en oud kan inspireren.

Met behulp van een krachtige PowerPoint-presentatie kan Erwin effectief spreken voor grote groepen. Hier zijn enkele thema’s waarover hij inspirerende talks kan geven bij uw organisatie, instelling, school of evenement:

Thema’s

  • Erwins eigen persoonlijke levensverhaal;
  • Erwins eigen ondernemingen (Capido, Talkie);
  • Leven met een beperking (zelfvertrouwen, omgaan met een beperking en/of pestgedrag);
  • Ondernemen (met of zonder beperking).

Wilt u Erwin boeken als gastspreker of andere vorm van samenwerking? Stuur dan een e-mail naar info@capido.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ontdek vandaag nog hoe Capido liefde mogelijk kan maken binnen uw organisatie!