Ontwikkelingen dating platform

We zijn continu Capido aan het verbeteren. Zowel de voorkant als achterkant. Afgelopen jaren hebben we behoorlijk veel geïnvesteerd in het bouwen van een mobiele applicatie. Een app is hele andere tak van sport dan een website die je continu aan kan passen. Het moet eerst goed getest worden en door Apple en Google worden goedgekeurd voordat het gebruikt kan worden bij het grote publiek.

Nieuwe functionaliteiten 2023

We hebben afgelopen half jaar keihard gewerkt aan een nieuwe achterkant waardoor de app sneller wordt en complexere zoekopdrachten aankan. In januari, februari en maart 2023 zullen er een aantal grote updates worden doorgevoerd, maar voordat het live kan, moet het eerst goed getest worden.

#1 Nieuwe database – Januari / februari
De eerste update zal zijn dat we over gaan naar nieuwe database. Dat is een cruciaal punt omdat de gehele app functionaliteit natuurlijk hieraan vast hangt. Het is dus van belang dat dit goed getest wordt.

#2 Locatievoorziening – Februari / maart
Als de nieuwe database live is en we geen klachten ontvangen dat de app niet werkt zullen we de langverwachte rangschikken- en zoeken op afstand in de app worden geïntroduceerd waardoor je singles krijgt te zien die in jouw omgeving zijn.

#3 Uitgebreidere chat – Februari / maart
De chat zal worden uitgebreid met emoji’s, GIFs en mogelijkheid tot het versturen van foto’s. De foto’s zal automatisch worden gecontroleerd met kunstmatige intelligentie op naaktbeeld. Wanneer er naakt in de foto zit zal deze niet verzonden worden naar de andere gebruiker. Dit geldt ook voor onder meer scheldwoorden, wanneer er een scheldwoord wordt gebruikt of om geld gevraagd wordt zal het bericht niet worden verzonden.

#4 Foto weergave profiel – Februari / maart
Ook hier zal bij elk toegevoegde foto automatisch gecontroleerd worden met kunstmatige intelligentie op de aanwezigheid van naaktbeeld en de aanwezigheid van wel of geen gezicht. Wanneer er geen gezicht op de profielfoto staat zal deze niet geplaatst worden. Profielen met lege profielfoto’s zullen verborgen worden in het overzicht.

#5 Verificatie met kunstmatige intelligentie – Maart
Profielen zullen geverifieerd moeten worden om gebruik te kunnen maken van de app. Dit gebeurd door je gezicht te vergelijken met een live selfie en je profielfoto. Dit zal automatisch worden gecheckt door middel van kunstmatige intelligentie. Op deze manier hopen we Capido veiliger te maken.

#6 Gespreksstarters in chat – Dit voorjaar
In de chat kun je een random vraag stellen van het fysieke dating kaartspel Gespreksstarters aan de ander. Op deze manier heb je altijd een gespreksonderwerp om over te praten.

#7 Taal Duits / Frans – Dit voorjaar
De app zal beschikbaar komen in Duitse en Franse vertaling voor uitbreiding naar Duitsland en Wallonië.

Word lid van het testpanel

Geef je nu op en ontvang een maand abonnement t.w.v. €16,99 bij een volledig ingevuld testplan

Omdat de app op veel verschillende platformen zoals iOS, Android en Web gebruikt wordt en veel verschillende type apparaten zoals smartphone / tablets zijn we op zoek naar een testpanel die ons wil helpen testen of alle functionaliteiten ook daadwerkelijk functioneert. Hiervoor hebben we ongeveer honderd gebruikers voor nodig om een goed beeld te krijgen.

De test omgeving staat los van de live omgeving. Dus het zal niet je echte profiel zijn die je op dit moment gebruikt. Je zult testen met andere test gebruikers. Het is ook aan te raden om de test app te gebruiken op een reserve apparaat maar niet te oud is. Of even tijdelijk de webversie te gebruiken ipv de app, omdat die vervangen wordt door de testversie.

Waarop wil je de Capido app testen.
Bijv iPhone 13 Pro / iOS 16 of Samsung Galaxy S22 / Android 12.
Het e-mailadres die je gebruikt in de App Store / Play Store. Deze hebben we nodig om je toe te voegen aan het testpanel.
Het e-mailadres dat je gebruikt op je Capido account.
Het e-mailadres waarop je te bereiken bent voor informatie.