Ontwikkelingen dating platform

We zijn continu Capido aan het verbeteren. Zowel de voorkant als achterkant. Afgelopen jaren hebben we behoorlijk veel geïnvesteerd in het bouwen van een mobiele applicatie. Een app is hele andere tak van sport dan een website die je continu aan kan passen. Het moet eerst goed getest worden en door Apple en Google worden goedgekeurd voordat het gebruikt kan worden bij het grote publiek.

Nieuwe functionaliteiten 2023

We hebben afgelopen half jaar keihard gewerkt aan een nieuwe achterkant waardoor de app sneller wordt en complexere zoekopdrachten aankan. In januari, februari en maart 2023 zullen er een aantal grote updates worden doorgevoerd, maar voordat het live kan, moet het eerst goed getest worden.

#1 Nieuwe database – ✅
De eerste update zal zijn dat we over gaan naar nieuwe database. Dat is een cruciaal punt omdat de gehele app functionaliteit natuurlijk hieraan vast hangt. Het is dus van belang dat dit goed getest wordt.

#2 Locatievoorziening – ✅
Als de nieuwe database live is en we geen klachten ontvangen dat de app niet werkt zullen we de langverwachte rangschikken- en zoeken op afstand in de app worden geïntroduceerd waardoor je singles krijgt te zien die in jouw omgeving zijn.

#3 Uitgebreidere chat – ✅
De chat zal worden uitgebreid met emoji’s, GIFs en mogelijkheid tot het versturen van foto’s.

#4 Taal Duits / Frans – ✅
De app zal beschikbaar komen in Duitse en Franse vertaling voor uitbreiding naar Duitsland en Wallonië.

#5 Foto weergave profiel – Augustus
Ook hier zal bij elk toegevoegde foto automatisch gecontroleerd worden met kunstmatige intelligentie op de aanwezigheid van naaktbeeld en de aanwezigheid van wel of geen gezicht. Wanneer er geen gezicht op de profielfoto staat zal deze niet geplaatst worden. Profielen met lege profielfoto’s zullen verborgen worden in het overzicht.

#6 Verificatie met kunstmatige intelligentie – Augustus
Profielen zullen geverifieerd moeten worden om gebruik te kunnen maken van de app. Dit gebeurd door je gezicht te vergelijken met een live selfie en je profielfoto. Dit zal automatisch worden gecheckt door middel van kunstmatige intelligentie. Op deze manier hopen we Capido veiliger te maken.

#7 Gespreksstarters in chat – Augustus
In de chat kun je een random vraag stellen van het fysieke dating kaartspel Gespreksstarters aan de ander. Op deze manier heb je altijd een gespreksonderwerp om over te praten.