Gay dating met een beperking

Gay dating met een beperking

Mensen met een beperking die homoseksuele gevoelens hebben hebben te maken met een dubbele acceptatie. Het is daarom ook niet makkelijk om uit de kast te komen als je ook een beperking hebt.

Daarnaast is de gay scene best hard. Je moet aan het perfecte plaatje voldoen anders tel je niet mee. Bij Capido weten we dat als geen ander en zetten bij ons extra in voor de LHBTI+ community. Bij ons is iedereen welkom. Of je nou lesbi, homo, bi of transgender bent met of zonder beperking.

Autisme en homoseksualiteit

Wanneer je autisme hebt is je beperking niet altijd zichtbaar, maar is het vaak lastig om te gaan met sociale contacten. Je wordt vaak niet goed begrepen en dan ook vaak na een eerste gesprek of afspraak afgeschreven.

Op Capido zijn veel homo’s, lesbische en biseksuele met autisme die op zoek zijn naar een leuke relatie. Dus wacht niet langer en meld je aan!

“Coming-aut
is moeilijker dan Coming-out”

Serieuze gay datingsite

Op apps als Grindr en Bullchat draait het alleen maar om seks, maar natuurlijk wil je veel meer dan dat. Een maatje die ‘s ochtends naast je wakker wordt en je leuke dingen mee kan ondernemen.

Capido doet er alles aan om het tot een serieuze datingsite te behoren waar het om meer draait dan om seks alleen. Bij Capido kun je je gratis aanmelden en op zoek gaan naar een leuke jongen of meid die bij jou past!

Capido is gay friendly en voor mensen met een beperking

  • Ontmoet anderen die ook een beperking hebben.
  • Kom direct in contact met de Capido Messenger.
  • Maak jouw profiel uniek met een sprekende profielfoto.

Meld je gratis aan bij Capido. Verstuur dagelijks gratis berichten naar jouw contact(en). En wil je onbeperkt berichten sturen en nog veel meer voordeel ervaren, upgrade jouw gratis account dan naar een premium abonnement. Wil je meer weten over abonnementen, klik dan hier

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Instagram Facebook Capido.TV

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy.