Strandwandeling

21-11-2021, 14:00 u.
21-11-2021, 16:00 u.
Zandvoort
Inclusief warme chocolademelk
€15
Bestel tickets

Omschrijving:

In november is het niet echt weer om het strand te liggen, maar te wandelen! Lekker even uitwaaien aan de Noordzee en te genieten van de ruige golven en na afloop weer lekker opwarmen met een warme chocolademelk met slagroom?

Op 21 november organiseert Capido een strandwandeling langs de kust van Zandvoort. Tijdens de wandeling kun je gezellig andere singles ontmoeten en elkaar te leren kennen.

Bereikbaarheid

Stationsplein
Zandvoort

Nederland kent een lange kustlijn, maar we hebben er voor gekozen voor Zandvoort vanwege de gunstige bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Je stapt praktisch bijna uit op het strand.

Mocht je met de auto komen dan zijn er ook voldoende parkeergelegenheden rondom het stationsplein waar we ons zullen verzamelen om vervolgens een leuke wandeling te kunnen maken door de duinen en het strand.

Zit je in een rolstoel dan kun je ook mee, maar moeten we even een strandrolstoel organiseren. Geef dit aan bij je aankoop van je ticket of stuur ons een apart mailtje. Hier zijn punten waar strandrolstoelen te verkrijgen zijn in Zandvoort.

Activiteit

Vanaf het stationsplein lopen wij door de prachtige duinen van Zandvoort en zullen wij langs de kustlijn teruggaan. Na afloop van de activiteit krijgt iedereen warme chocolademelk met slagroom bij een strand paviljoen en een gratis Capido maandabonnement t.w.v. €11,99 toegewezen aan zijn of haar account.

Plattegrond