Rondvaart Amsterdam

19-03-2022, 15:00 u.
19-03-2021, 16:00 u.
Amsterdam
Inclusief 2 drankjes
€25
Bestel tickets

Omschrijving:

Let op: Dit evenement is verplaatst van 23 oktober 2021 naar 19 maart 2022

Op zaterdag 19 maart 2022 organiseert Capido een een rondvaart in Amsterdam. Kom in contact met andere leuke singles tijdens de rondvaart door de grachtengordel van Amsterdam.

Leer elkaar kennen en bekijk ondertussen de grachtenpanden aan de Prinsengracht, Herenkracht en Keizersgracht en bezienswaardigheden als het Anne Frank Huis en de Magere Brug.

Bereikbaarheid

Lovers
Prins Hendrikkade 25
Amsterdam

De opstapplaats Prins Hendrikkade 25 vindt pal voor Amsterdam CS plaats. Je kunt op verschillende manieren naar Amsterdam toe komen, meest voor de handliggend is natuurlijk de trein. Je loopt het station uit en je bent op bestemming.

Als je met de auto komt dan is het wijsheid dat je gebruik maakt van de P+R gelegenheden. Deze kun je vinden bij Zeeburg of RAI (parkeergarage 1 t/m 4) en vanuit daar verder te reizen met de Tram 26 of Noord-Zuidlijn naar Amsterdam Centraal. Gebruik je OV chipkaart dan zijn de parkeerkosten voor de auto €1,- voor 24 uur.

Toegankelijkheid

Helaas zijn de boten niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wanneer je zelfstandig kan staan en enkele treden in de boot op en af kunt lopen is het geen probleem. Een rolstoel mag helaas niet mee aan boord. Deze kan veilig op de kade worden neergezet. 

Activiteit

We zullen een uur varen in een privé rondvaartboot. Tijdens de boottocht krijgt iedereen twee drankjes aangeboden t.w.v. €5,95. Na afloop van de activiteit krijgt iedereen een gratis Capido maandabonnement t.w.v. €11,99 toegewezen aan zijn of haar account.

Beschikbaarheid

Er zijn voor deze activiteit 50 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Mocht je niet kunnen of te laat zijn om een plaats te bemachtigen? Geen paniek want Capido gaat elke maand een leuke activiteit organiseren door heel Nederland en België.

Plattegrond