Home // Events // Capido 3 Year Anniversary

Capido 3 Year Anniversary

Datum / tijd

zaterdag 24 augustus 2019  |  14-00 - 18-00 uur

Aanmelden
Helaas, er kan niet meer worden aangemeld.
We hebben alleen nog plek voor single vrouwen.

Vier het 3 jarig bestaan van Capido met ons mee!

Op zaterdag 24 augustus zullen we het 3-jarig bestaan gaan vieren van Capido. Tevens zal het een leuke ontmoetingsdag zijn waar singles elkaar kunnen ontmoeten en speeddaten. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en een DJ!

Het eerste Capido Event zal gehouden worden in Fabrique Ludique aan de Mussenstraat in Hilversum. Deze locatie is goed te bereiken voor iedereen en ligt centraal in het land.

We vragen een klein bedrag om de kosten te dekken. Leden die al een abonnement hebben op Capido hebben gratis toegang. We delen hapjes uit en aan de bar zal er frisdrank en drank te verkrijgen zijn op basis van consumptie.

Goodiebags

We zien er erg naar uit om het eerste Capido Event samen met jou te mogen beleven!

En bij het weggaan wacht er nog een leuke verrassende goodie bag voor je!

Bekijk het event op Facebook


Auto

Bij Fabrique Ludique is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. De Mussenstraat is snel te bereiken vanaf de A27 en de N201 van Zandvoort naar Hilversum. Het ligt vlakbij het Tergooi Ziekenhuis.

Openbaar vervoer

Fabrique Ludique is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt met de trein naar Hilversum Sportpark of Hilversum Centraal. Als je via Hilversum Centraal reist kun je vervolgens de volgende bussen pakken:

  • Bus 3 en dan uitstappen bij halte Amerfoortseweg.
  • Bus 108 en dan uitstappen bij halte Daltonstraat.
  • Bus 109 en dan uitstappen bij halte Adelaarsstraat.

Vanaf deze haltes is het ongeveer nog 10 minuten lopen. Als je via Hilversum Sportpark reist is het ongeveer 15 minuten lopen naar de Mussenstraat.

Wij gebruiken cookies om onze diensten te kunnen leveren. Door onze diensten te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer    Ok