Datingsite voor mensen met verstandelijke beperking

Daten met een verstandelijke beperking zoals syndroom van down of een leerprobleem is niet makkelijk. Vaak worden mensen met een verstandelijke beperking weggezet als dom, maar in werkelijkheid zijn het juist de vrolijkste en grappigste mensen! Bij Capido is iedereen gelijk en helpen we graag mensen met een verstandelijke beperking aan een relatie.

Daten met syndroom van down

Mensen met een downsyndroom hebben vaak een verstandelijke beperking. Natuurlijk wil je met een verstandelijke beperking ook graag een relatie of een maatje waarmee je samen leuke dingen kunt doen.

Capido kan je daarbij helpen we geven dating tips op onze Facebook en Instagram en we helpen je helpen om een leuke profiel te maken met een persoonlijke foto en omschrijving van jezelf. Uiteraard kan je begeleider je hier ook bij helpen.

Start met daten Meer informatie

Daten met een verstandelijke beperking

Dating app voor mensen met een downsyndroom

Capido wil mensen met het syndroom van Down graag helpen bij het vinden van liefde en vriendschap. Mensen met een Down syndroom kunnen zich (samen met hun begeleider) inschrijven en een profiel aanmaken. Ons platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat iedereen er gemakkelijk mee kan werken.

Capido, de datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking

Jijzelf of je begeleider kan een gratis account aanmaken op Capido en zo in contact komen met andere mensen. Het systeem werkt heel simpel en is laagdrempelig zodat mensen met een verstandelijke beperking het ook snappen.

Capido houdt de website veilig door de profielen te beoordelen of zij wel oprecht op zoek zijn naar een date. Daarnaast scannen we dadelijks alle profielen op verboden woorden zoals scheldwoorden.

  • Ontmoet anderen die ook een beperking hebben.
  • Verstuur 5 gratis berichten per dag.
  • Leer elkaar beter kennen tijdens offline activiteiten.

Meld je gratis aan bij Capido. Verstuur dagelijks gratis berichten naar jouw contact(en). En wil je onbeperkt berichten sturen en nog veel meer voordeel ervaren, upgrade jouw gratis account dan naar een premium abonnement. Wil je meer weten over abonnementen, klik dan hier

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy

Succesverhalen

Deze koppels hebben elkaar gevonden via Capido.

Succesverhaal Marc & Simon
Marc & Simon

In augustus zijn we begonnen met daten en een maand later hadden we een relatie.

Succesverhaal Micky & Chrissie
Micky & Chrissie

Via reguliere datingsites verliep de communicatie stroef en kwamen we vaak niet heel ver.

Succesverhaal Enzo & Vivian
Enzo & Vivian

Op andere dating apps zoals Tinder ging het vaak om sex. Wij spraken over hobby's of vakanties.

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme