Datingsite voor mensen met verstandelijke beperking

Daten met een verstandelijke beperking

Daten met een verstandelijke beperking zoals syndroom van down of een leerprobleem is niet makkelijk. Vaak worden mensen met een verstandelijke beperking weggezet als dom, maar in werkelijkheid zijn het juist de vrolijkste en grappigste mensen! Bij Capido is iedereen gelijk en helpen we graag mensen met een verstandelijke beperking aan een relatie.

Daten met syndroom van down

Mensen met een downsyndroom hebben vaak een verstandelijke beperking. Natuurlijk wil je met een verstandelijke beperking ook graag een relatie of een maatje waarmee je samen leuke dingen kunt doen.

Capido kan je daarbij helpen we geven datingtips op onze Facebook en Instagram en we helpen je helpen om een leuke profiel te maken met een persoonlijke foto en omschrijving van jezelf. Uiteraard kan je begeleider je hier ook bij helpen.

Capido, de datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking

Jijzelf of je begeleider kan een gratis account aanmaken op Capido en zo in contact komen met andere mensen. Het systeem werkt heel simpel en is laagdrempelig zodat mensen met een verstandelijke beperking het ook snappen.

Capido houdt de website veilig door de profielen te beoordelen of zij wel oprecht op zoek zijn naar een date. Daarnaast scannen we dadelijks alle profielen op verboden woorden zoals scheldwoorden.

  • Ontmoet anderen die ook een beperking hebben.
  • Kom direct in contact met de Capido Messenger.
  • Maak jouw profiel uniek met een sprekende profielfoto.

Meld je gratis aan bij Capido. Verstuur dagelijks gratis berichten naar jouw contact(en). En wil je onbeperkt berichten sturen en nog veel meer voordeel ervaren, upgrade jouw gratis account dan naar een premium abonnement. Wil je meer weten over abonnementen, klik dan hier

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Instagram Facebook Capido.TV

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy.