Hier is ie dan! De langverwachte Capido app! Dé dating app voor mensen met een beperking. Voor iPhone en Android met dezelfde intuïtieve interface, maar technisch helemaal opnieuw opgebouwd. Klaar voor de toekomst!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme Dating app voor autisten

Push notificaties

Nooit meer iets missen, met de push notificaties ontvang je direct een melding als je een nieuw bericht, flirt hebt ontvangen of als iemand je heeft toegevoegd aan zijn of haar favorieten!

Verbeterde messenger

De chatfunctie is zo sterk verbeterd dat het nummers uitwisselen bijna overbodig maakt. Realtime chatten met je toekomstige liefde zonder haperingen.

Flirten, liken, swipen

Met de app kun je natuurlijk ook zoals je gewend bent met andere singles flirten, ze toevoegen aan jouw  favorieten of swipe door alle singles heen om te kijken of jouw droomdate er tussen zit!

Met duizenden gebruikers uit heel Nederland en België is het onze missie om mensen met een beperking in contact te laten komen met gelijkgestemden. Of je nu op zoek bent naar de liefde van je leven, een buddy voor leuke activiteiten of gewoon gezellig wilt kletsen met iemand, bij Capido is alles mogelijk. Wacht niet langer en download de app gratis vanuit de Play Store of de App Store!

LET OP: Om in te loggen met je huidige Capido account zul je i.v.m. een nieuw systeem en wachtwoord beleid opnieuw je wachtwoord moeten opvragen. Hoe de app werkt zie je hier in onze uitleg video’s.

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme