Daten met een chronische ziekte

Mensen met een chronische ziekten hebben al een behoorlijke rugzak en willen natuurlijk ook hun liefde van hun leven vinden. Helaas is het niet altijd even makkelijk, omdat mensen met een chronische ziekte vaak afgewezen worden door hun aandoening. Capido snapt als geen ander dat daten met een chronische ziekte net even anders gaat dan bij mensen die dit niet hebben en daarom helpen we je graag.

Daten met een chronische ziekte? Laat Capido je helpen!

De meest voorkomende chronische ziekten zijn diabetes, COPD, Parkinson en hart- en vaatziekten. Op Capido vind je heel veel singles die net zoals jij ook een chronische ziekte hebben. Hierdoor kan je gemakkelijk iemand vinden die weet wat jij ervaart en zo dus ook ervaringen kan delen. Het hoeft natuurlijk niet altijd je droomman of vrouw te zijn, maar een buddy kan je ook vinden op Capido.

Capido doet er in elk geval alles aan om jou te helpen. Je kan ons altijd om tips en trics vragen met betrekking tot het daten. Wellicht heb jij ook speciale autisme dating tips die iemand anders weer kan gebruiken. Deel ze gerust en zo help je elkaar ook weer.

Capido is daarbij heel eenvoudig in gebruik. Geen drukke pop-ups, te veel meldingen of andere zaken. Gewoon simpel en duidelijk zodat je in alle rust anderen kunt ontmoeten die jou meteen begrijpen.

Datingtips voor chronische zieken

  1. Zelfvertrouwen
    Zelfverzekerdheid is erg belangrijk bij een date. Leg daarom de focus op wat je wel kan en niet op wat je niet kan. Door jezelf van je positieve kant te laten zien voorkom je mee dat het gesprek in een negatieve spiraal belandt.
  2. Persoonlijke verzorging
    De eerste indruk is natuurlijk het beste bij elke date. Zorg dat je daarom er netjes en verzorgd eruit ziet. Pak daarom vlak voor de date een kapper, nagelstylist en een lekkere warme douche om fris en fruitig voor de dag te komen. Een passende kledingkeuze waarin je jezelf lekker voelt speelt daarbij ook een rol.

Capido, de datingsite voor mensen met een chronische ziekte

  • Ontmoet anderen die ook een beperking hebben.
  • Kom direct in contact met de Capido Messenger.
  • Maak jouw profiel uniek met een sprekende profielfoto.

Je kunt bij Capido jouw profiel personaliseren met foto’s en een leuke beschrijving van jezelf. Gebruik daarna de zoekfunctie om leuke dates te vinden. Je kunt de singles filteren op provincie, geslacht en bijvoorbeeld leeftijd, net als op lichaamsbouw, oog- en haarkleur. Zo vind je altijd iemand die bij je past. Met de chatfunctie kun je bovendien berichten sturen naar andere gebruikers.

Meld je gratis aan bij Capido. Verstuur dagelijks gratis berichten naar jouw contact(en). En wil je onbeperkt berichten sturen en nog veel meer voordeel ervaren, upgrade jouw gratis account dan naar een premium abonnement. Wil je meer weten over abonnementen, klik dan hier

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy