Dating autisme

Daten met autisme

Daten met autisme is niet altijd even gemakkelijk. Het aangaan van een relatie is een stuk lastiger dan voor mensen zonder deze beperking. Begrijpt een date jou wel en snapt diegene wat erbij komt kijken als je autisme hebt? Capido snapt als geen ander dat daten voor autisten net even anders gaat dan bij mensen die dit niet hebben en daarom helpen we je graag.

Daten met autisme: niet twijfelen, maar doen!

Waar daten voor mensen zonder autisme, Asperger of PDD-NOS al moeilijk kan zijn, is dat met een beperking op mentaal vlak nog pittiger. In sociale situaties, zoals een eerste afspraakje, ben je minder goed of misschien wat onzekerder. Toch is het de beste manier om het toch gewoon te proberen. Door de uitdaging aan te gaan word je er beter in en kun je in ieder geval een leuk gesprek aangaan. Het kan de eerste stap zijn naar misschien wel een geweldige relatie.

Daten voor autisten? Laat Capido je helpen

Op Capido vind je heel veel singles die net zoals jij ook autisme hebben. Hierdoor kan je gemakkelijk iemand vinden die weet wat jij ervaart en zo dus ook ervaringen kan delen. Het hoeft natuurlijk niet altijd je droomman of vrouw te zijn, maar een buddy kan je ook vinden op Capido.

Capido doet er in elk geval alles aan om jou te helpen. Je kan ons altijd om tips en trics vragen met betrekking tot het daten. Wellicht heb jij ook speciale autisme dating tips die iemand anders weer kan gebruiken. Deel ze gerust en zo help je elkaar ook weer.

Capido is daarbij heel eenvoudig in gebruik. Geen drukke pop-ups, te veel meldingen of andere zaken. Gewoon simpel en duidelijk zodat je in alle rust anderen kunt ontmoeten die jou meteen begrijpen.

Autisme dating en meer

Op Capido vind je niet alleen mensen met autisme. Wij zijn er voor iedereen met een beperking. Sterker nog, we zijn er voor iedereen. Zo kun je een date vinden die ook autisme heeft, net als iemand met een fysieke beperking. Het is een cliché, maar de welbekende klik kun je met iedereen ervaren, met of zonder dezelfde beperking. Lees hier succesverhalen van andere Capido members.

Capido, de datingsite voor mensen met autisme

  • Ontmoet anderen die ook een beperking hebben.
  • Kom direct in contact met de Capido Messenger.
  • Maak jouw profiel uniek met een sprekende profielfoto.

Je kunt bij Capido jouw profiel personaliseren met foto’s en een leuke beschrijving van jezelf. Gebruik daarna de zoekfunctie om leuke dates te vinden. Je kunt de singles filteren op provincie, geslacht en bijvoorbeeld leeftijd, net als op lichaamsbouw, oog- en haarkleur. Zo vind je altijd iemand die bij je past. Met de chatfunctie kun je bovendien berichten sturen naar andere gebruikers.

Meld je gratis aan bij Capido. Verstuur dagelijks gratis berichten naar jouw contact(en). En wil je onbeperkt berichten sturen en nog veel meer voordeel ervaren, upgrade jouw gratis account dan naar een premium abonnement. Wil je meer weten over abonnementen, klik dan hier

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Instagram Facebook Capido.TV

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy.