Contact

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Check voor de zekerheid eerst de pagina Hoe werkt het of jouw vraag hier al beantwoord is.

Mocht je vraag er niet tussen zitten dan kun je altijd contact opnemen met ons via info@capido.nl of via het onderstaande contactformulier. We proberen je vraag binnen 48 uur te beantwoorden.

Pers

Klik hier voor vragen over Capido, de werking van de website, app of het aanvragen van een interviews of het downloaden van persfoto’s of logo.

Steun het infinitief

Vind je Capido een geweldig initiatief en wil je dit graag ondersteunen? Dat kan op verschillende manieren zoals een dienst verlenen, meehelpen als vrijwilliger of iets beschikbaar stellen, maar ook te doneren!

Wanneer je een donatie doet zal dit besteed worden aan de ontwikkeling van de website, app of marketing campagnes om nog bekender te worden of het organiseren van leuke activiteiten en (speeddate)evenementen voor de doelgroep. Klik hier om een bijdrage te leveren.

Sponsoring

Organiseer je een evenement, beurs, sportwedstrijd of daag je jezelf op een ludieke wijze uit? Capido kan daarbij ondersteunen d.m.v. sponsoring. Lees ons sponsorbeleid en doe de sponsoraanvraag via deze pagina.

Affiliate programma

Capido heeft een eigen partner programma waar website eigenaren ons kunnen promoten en geld verdienen op commissiebasis door het afsluiten van abonnementen. Klik hier voor meer info.

Bedrijfsgegevens

Postadres:
Capido
Korenbloem 10
3641 VP Mijdrecht

KvK: 51536978
BTW: NL001552622B04

Bekijk de folder