Weet Wat Je Date

Geplaatst op 30 oktober 2020, 00:54 uur door de redactie.

Daten met een beperking is niet makkelijk. Dat weten we bij Capido als geen ander. Laat staan het aangaan van een relatie. BNNVARA komt met een Youtube serie “Weet Wat Je Date” waarvan elke vrijdag een aflevering online komt.

Daten met een beperking

Het programma Weet Wat Je Date wordt gepresenteerd door Eva Eikhout die zelf ook een beperking (FFU syndroom) heeft. Zij mist beide armen en benen. Des ondanks komt ze qua dates, liefde en seks niets te kort, maar een echte relatie zit er helaas niet in. In Weet Wat Je Date ontrafelt presentatrice Eva Eikhout het geheim van de liefde. Is er een formule voor de liefde? Past er echt op elk potje een dekseltje? En hoe is daten als je een beetje afwijkt van de norm? 

Te gast bij Eva Jinek

Op 29 oktober was Eva Eikhout te gast bij Jinek. Zij vertelde over Weet Wat Je Date dat haar eigen liefdesleven op dit moment rustig is. Maar geeft aan dat wanneer je afwijkt van de norm het erg lastig is om te daten. Ze wilde graag zien hoe andere mensen met een beperking ermee omgaan. En onderzoeken of er op elk potje een dekseltje past. Zij is daar heilig van overtuigd vertelt ze aan tafel bij de talkshow.

Weet Wat Je Date

In het programma komen allemaal verschillende koppels aan het woord waarbij iets is. Zo komt er iemand met vaginisme, een koppel met een leeftijdsverschil van 27 jaar en een homokoppel met een kinderwens in de serie voor. Samen met een liefdescoach bespreekt Eva haar ervaringen en adviezen.

Eva gaat in de serie zelf ook nog op date met drie verschillende mannen. Een jongen die volgens de wetenschap helemaal haar match is, eentje die ze zelf niet totaal niet zou uitkiezen en een jongen die zelf ook een beperking heeft. Of het iets geworden is tussen Eva en haar date laat ze vooralsnog in het midden.

Weet Wat Je Date is vanaf 30 oktober iedere vrijdag te zien op het YouTubekanaal van NPO3.

Start zelf met daten
Heb je na het kijken van de serie of na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen