Capido Unwrapped 2023

Geplaatst op 28 december 2023, 21:13 uur door de redactie.

Capido heeft afgelopen jaar zeker niet stil gezeten. Hieronder hebben we in onze UNWRAPPED op een rijtje gezet welke ontwikkelingen we afgelopen jaar hebben doorgemaakt! Komend jaar zullen we ons meer inzetten in (online) marketing en naamsbekendheid zodat er nog meer singles op de app komen en de kans op een match groter is!

Leuke feitjes van afgelopen jaar

 • 7.000+ nieuwe singles
 • 10+ succesverhalen met ons gedeeld
 • ≈ 300 uur ontwikkeluren

Populairste provincies

 • Zuid-Holland (NL)
 • Noord-Brabant (NL)
 • Gelderland (NL)

🧠 Update database

Januari / februrari
In januari kwamen we al gelijk met een grote update waar we lang aan gewerkt hebben! Een nieuwe database voor krachtigere performance en complexere algoritmes konden maken. Vooropgesteld is een website / app nooit klaar, dus zal komend jaar ook weer genoeg gesleuteld worden aan de app!


📍 Update rangschrikken op afstand

Maart
Wat aan elkaar vast hing aan de nieuwe database was de mogelijkheid tot rangschikken op afstand. Hier hebben we ook lang op gewacht! Dankzij deze functie zie jij nu altijd singles uit in regio waar je je ook bevindt op de Capido app. Of je nou in Nederland, België of – waar de app sinds kort ook beschikbaar is – Duitsland (NRW) woont.

Succeskoppels

Brian & Fleur
Succesverhaal Sander en Corina

Meer succesverhalen >>

💬 Update chat

April
In april hebben we de chat uitgebreid en de mogelijkheid tot het versturen van emoji’s en stickers beschikbaar gemaakt. Ook is de interface verbeterd. Komend jaar zal het versturen van foto’s worden uitgebreid.


🚨 Update notificatie center

Mei
In mei hebben we de Ontdek-tab toegevoegd en ook de mogelijkheid tot het in- en uitschakelen van notificaties. En betere beveiliging in de chat tegen scheldwoorden en mensen met kwaadwillende bedoelingen. Komend jaar komen we met een verificatie systeem om het platform veiliger te maken.

Meest gekozen hobbies

 • Muziek
 • TV / Series kijken
 • Uit eten
 • Games
 • Dieren

Meest gekozen Muziekstijl

 • Pop
 • Nederlandstalig
 • Top 40
 • Rock
 • Dance

👚 ILY Collectie

Juli / augustus
Ter ere van het 7 jaar bestaan leek het ons wel leuk om een kledingcollectie uit te brengen met het ILY symbool, wat in de Amerikaanse gebarentaal I Love You betekent. De collectie bestaat uit t-shirts, hoodies en een cap in verschillende maten voor zowel mannen als vrouwen.

Bekijk de collectie >>


🥇 Zwemdiploma

September
Na een goed half jaar privé les te hebben gehad heeft Erwin begin september eindelijk zijn droom verwezenlijkt. Zijn hele leven wilde hij kunnen zwemmen, maar kon dat nooit vanwege zijn tracheacanule. Op 8 september haalde hij zijn A-diploma en zwemt hij nu gemiddeld 2 per week in zijn regionale zwembad.

Lees zijn blog >>

Succeskoppels

Succesverhaal Capido Danny Kirstie

Meer succesverhalen >>

🗣️ Update Talkie Spraak App

Oktober
Naast Capido heeft de spraak app – die ook door Erwin ontwikkeld is – ook een grote update gekregen! Zo kun je in het soundboard mappen maken, van AI stemmen gebruik maken en shortcuts gebruiken. Kortom een zeer handige app als je problemen hebt met spreken door een chronische aandoening of even je stem kwijt bent door verkoudheid of een operatie.

Download de Talkie Spraak App >>


Capido Gespreksstarter

💬 Update Gespreksstarters

November / december
In november hebben we ons laatste update uitgebracht van dit jaar. Het fysieke kaartspel Gespreksstarters hebben we nu ook in de chat gebouwd waarmee je altijd een gespreksonderwerp hebt om over te praten. Daarnaast zijn er nog verschillende gebruikersinterface verbeteringen doorgevoerd. Ook kun je op Gespreksstarters een online dating cursus volgen om je kans op een match te vergroten!

Ga naar Gespreksstarters >>

Natuurlijk blijft Capido ook komend jaar verder ontwikkelen!
Voor nu wensen we je een fijne jaarwisseling en een liefdevol 2024 toe! 🍾🥂


Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen