Stefan (28) maakt gebruik van sekszorg

Geplaatst op 07 juli 2021, 10:30 uur door de redactie.

Door een lichamelijke beperking ziet Stefan (28) er anders uit en is het vinden van een date of relatie erg lastig. Stefan was op late leeftijd nog maagd, maar ondanks dat zeker wel behoefte aan seks. Hij dacht er wel eens aan om naar een prostituee in Amsterdam te gaan, maar was bang dat hij aan de deur geweigerd zou worden door zijn aandoening.

Bemiddelingsbureau voor sekszorg

Op internet vond hij het bestaan van Flekszorg, dit bemiddelsbureau biedt sekszorg voor mensen met een beperking. Hij zocht contact en ging niet veel later op intake. Stefan vond het spannend aangezien zijn ouders hier niet vanaf wisten, wel had hij het aan een paar goede vrienden vertelt. Tijdens de intake werden er allemaal vragen gesteld, waar naar hij op zoek was en wat de wensen waren. Niet veel later kreeg Stefan bericht van Flekszorg om een afspraak te maken voor sekszorg met de 31 jarige Roos voor een uur á €170,-. Doordat van te voren niet gekozen kan worden wist Stefan niet wie of wat er langs kwam.

Sekszorgverlening

Op 29 februari was het dan zover, Stefan ging voor het eerst seks hebben met een vrouw. Om 19.00 uur arriveerde Roos, hij voelde zich een beetje gespannen, maar ze wist Stefan al snel op zijn gemak te stellen. Stefan vertelt “Na wat drinken en kletsen gingen we naar de slaapkamer en kleedden we ons uit. Roos zei dat ik er best goed uit zag voor iemand met een beperking, dat vond ik een mooi compliment”. Roos had condooms en gijmiddel meegenomen en deed het om de penis van Stefan. “Ze bevredigde mij oraal en ik mocht aan haar borsten zitten, vingeren en penetreren”, dat was mijn eerste keer met een vrouw.

Evaring sekszorg

Stefans ervaring van zijn sekszorg avontuur ervaarde hij zeer prettig. Het gaf hem veel zelfvertrouwen en ging een wereld voor hem open. Op een veilige manier en in eigen omgeving heeft hij ervaring kunnen opdoen op seksueel vlak. “Uiteraard is het voor herhaling vatbaar, maar sekszorg is aan de prijzige kant. Je betaalt €170,- per uur dus om dit wekelijks of maandelijks te doen is een behoorlijke uitgave bovenop je vaste lasten. En een vergoeding vanuit de zorgverzekering of gemeente is er ook niet altijd. Plus je hebt niet voor het zeggen wie er langs komt” aldus Stefan.

Zet zelf die stap

Heb je na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen