Statement T-Shirt modetrend van 2024

Geplaatst op 24 april 2024, 21:59 uur door de redactie.

Statement t-shirts met opvallende, grappige teksten en quotes zijn helemaal de trend van 2024. De trend is terug van weg geweest. Ook wel de slogan top genoemd is momenteel veel te zien op de catwalk tijdens prestigieuze modeshows.

Slogan tops zijn t-shirts waarmee je door middel van een tekst een boodschap wilt vertellen aan omstanders. Enkele voorbeelden uit het verleden zijn grote sterren als Britney Spears, Paris Hilton en George Michael met zijn t-shirt Choose Life waarmee hij een statement wilde maken voor de LHBTIQ+ community. Nu 40 jaar later is de modetrend weer helemaal hot!

Grappige teksten en rolstoel quotes

Bij Capido weten we als geen ander dat wanneer je lichamelijke beperking hebt vaak te maken hebt met gestaar en vooroordelen. Daarom hebben we begin dit jaar ook een eigen collectie in onze webshop met t-shirts als Blijf staren, misschien doe ik een trucje. Op deze manier kun je zonder wat te zeggen een boodschap afgeven aan al die mensen die staren en vooroordelen hebben.

We merken op de VeineDAGEN beurs dat veel mensen een glimlach op hun gezicht kregen na het lezen van de tekst en sommige zelfs emotioneel werden. Dus kortom, het werpt echt zijn vruchten af!

T-shirts met grappige teksten en quotes kopen

Heb je na het lezen van deze blog ook zin om een statement tshirt te dragen? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond in de webshop van Capido. Hier vind je verschillende statement t-shirts in diverse categorieen zoals autisme t-shirts, rolstoelquotes of gewoon t-shirts met grappige teksten en qoutes. Kortom voor elk wat wils om deze zomer helemaal bij de trend te horen en je statement te maken!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen