Seksstandjes voor leuke seks

Geplaatst op 19 maart 2021, 11:49 uur door de redactie.

De maand maart is de maand van de leuke seks en in het kader daarvan geven wij in deze blog een aantal standjes die je kunt doen tijdens de seks. Wanneer je de standjes afwisselt dan houdt het de seks ook leuk, doe doe vooral je voordeel ermee!

Er bestaan veel verschillende soorten seksstandjes en krijgen ook verschillende namen. Ook gaat het natuurlijk bij hetero, lesbi- of homostellen net iets anders in de praktijk, maar we proberen de blog zo breed mogelijk te houden zodat voor ieder wat bij zit.

Het is heel belangrijk om ook voor of tijdens de seks met elkaar te communiceren of in ieder geval te sturen wat hij of zij lekker en leuk vindt. Dan kun je daar als partner rekening mee houden en aan zijn of haar wensen voldoen.

Lepeltje lepeltje

Een heel intiem en niet al te intensieve standje is lepeltje lepeltje. Je ligt zijwaarts achter elkaar. Als zij voorover buigt is een diepere penetratie mogelijk. Het nadeel is dat je niet in elkaars ogen kan kijken of zoenen.


Missionaris

De missionaris is de bekendste, maar voor sommige ook het saaiste seksstandje van allemaal. Maar altijd wel heel erg intiem door het oogcontact en de gelegenheid om te zoenen.


Standje 69

Standje 69 is ideaal als je elkaar wilt verwennen. Het idee is dat ieder zijn hoofd bij zijn of haar geslachtsdeel is en vervolgens oraal kan bevredigen. Dit kan door op elkaar te liggen, maar ook langs elkaar.


Doggystyle

Doggystyle is zowel bij hetero als homokoppels erg populair. Degene die gepenetreerd wordt gaat op haar of zijn knieen en handen of ellebogen liggen. De man gaat achter haar of hem staan of zitten op z’n knieen om vaginaal of anaal te penetreren.


Cowgirl / cowboy

Dit is een intiem standje waarbij de vrouw of gayman op de penis van de man kan zitten terwijl de man op zijn rug ligt. De man kan dan penetreren of het werk aan cowgirl / cowboy. Natuurlijk kun je ook andersom zitten.


Kandelaar

Natuurlijk hoef je niet te liggen als je seks hebt. Met de kandelaar staat de man en vrouw en de vrouw met de rug naar hem toe. De penis gaat van achteren in de vagina of anus om te penetreren. Indien nodig kan de vrouw op haar tenen gaan staan om penetraties dieper te voelen.

Meer seksstandjes

Zo.. een beetje inspiratie op gedaan? Natuurlijk zijn er nog talloze andere standjes en locaties mogelijk. Ook kun je experimenteren met seksspeeltjes voor mensen met een beperking erbij. Op de website Sex Positions zijn er nog 250 standjes te vinden die je uit zou kunnen proberen. Veel plezier ๐Ÿ˜‰

Start met daten Inloggen


Beeld: Stocksnap / Sexpositions.club
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen