Liefdeskoppel in Down the Road

Geplaatst op 12 januari 2022, 10:08 uur door de redactie.

In het nieuwe SBS6 programma Down the Road reist Gordon met zeven jongeren met syndroom van Down en begeleidster Demi heel Nederland door. Dit om te laten zien dat mensen met het syndroom van Down meer zijn en kunnen dan de meeste denken. Het format komt oorspronkelijk uit Vlaanderen waar het al jaren op TV te zien is en een regelrechte hit is.

Down the Road kandidaten

De zeven kandidaten Nick (26), Liam (21), Thirza (19), Carlijne (27), Lizzy (25), Tiemen (20) en Kai (21) van Down the Road hebben allemaal het syndroom van Down, maar zijn verschillend qua karakter. Zo vindt Liam het kamperen maar niks, hij is meer luxe gewend.

Daten met een syndroom van Down

Aan het begin van het avontuur kennen de jongeren elkaar nog niet, maar tijdens de reis ontstaan er vriendschappen en zelfs liefde!  In de eerste aflevering vinden kandidaten Thirza en Nick elkaar al meteen leuk. Thirza verklaarde de liefde in het busje al na een dag aan Nick. “Mag ik wat zeggen? Ik vind jou gewoon heel lief eigenlijk. Ik heb zo het gevoel dat ik best wel een beetje verliefd op je ben eigenlijk”, onthulde Thirza. Het bleek een schot in de roos, want Nick zag haar ook wel zitten. “Dat vind ik super lief. Ik hou van jou”, floepte hij er direct uit.

Verder ondernemen de jongeren verschillende activiteiten zoals wandelen in de Limburgse grotten, vliegen in een helikopter en oversteken met een kabelbaan. Sommige overwinnen zelfs hun angsten!

Down the Road gemist?

Down the road is vanaf 11 januari elke  dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6 of terug te zien op Kijk.nl. De eerste aflevering trok ruim 509.000 kijkers.

Heb je na het kijken van Down the Road of na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen