SBS6 komt met datingprogramma voor autisme

Geplaatst op 28 november 2020, 09:10 uur door de redactie.

SBS6 komt volgend jaar met een datingprogramma voor mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of NAH. Dat meldt Shownieuws. Het TV programma is bebaseerd op de Belgische Cupido Ofzo dat eerder bij VTM te zien was.

Door wie het datingprogramma gepresenteerd zal gaan worden is nog niet bekend. Net als in de Cupido Ofzo zullen de kandidaten onder begeleiding van de twee presentatoren op zoek gaan naar een leuke date.

Wanneer het datingprogramma op SBS6 te zien is is nog niet bekend.  Mocht je interesse hebben en tussen de 21 en de 38 jaar zijn, meld je dan hier aan om mee te doen aan het programma!

Direct starten met daten?
Wil jij niet wachten tot het programa op SBS6 te zien is? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen