SBS6 komt met datingprogramma voor autisme

Geplaatst op 28 november 2020, 09:10 uur door de redactie.

Vanaf 25 oktober 2021 is op SBS6 een nieuw datingprogramma te zien Cupido Ofzo. Het datingprogramma is voor mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of NAH. Het TV programma is bebaseerd op het Belgische Cupido Ofzo dat eerder bij VTM te zien was.

Cupido Ofzo wordt door Wendy van Dijk en Leonie ter Braak gepresenteerd. Beide zijn heel erg enthousiast over het programma. In het programma schieten Wendy en Leonie de kandidaten te hulp bij het zoeken van hun grote liefde. Ze bewonderen het doorzettingsvermogen en willen graag de kijker thuis een ander beeld geven van mensen met autisme of een licht verstandelijke beperking.

Cupido Ofzo zal vanaf 25 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Er zullen 7 kandidaten meedoen en het programma bestaat uit 6 afleveringen.

Direct starten met daten?
Wil jij niet wachten tot het programa op SBS6 te zien is? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Dit bericht is aangepast op 24 augustus 2021

Start met daten Inloggen


Beeld: William Rutten
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen