Nieuw seizoen Down met Johnny

Geplaatst op 09 januari 2019, 07:19 uur door de redactie.

Afgelopen woensdag 8 januari trapte SBS6 af met een nieuw seizoen van Down met Johnny. In dit SBS6 prorgramma schakelen mensen met een syndroom van down Johnny de Mol in om wensen uit te laten komen van een ander. Achter elke wens schuilt een bijzonder verhaal en dat levert soms ontroerende momenten op. Maar door het vleugje humor dat Johnny de Mol erin gooit blijft het programma luchtig en levert het anderzijds ook weer hirlarische momenten op.

Seizoen Down met Johnny 2020

Dit seizoen zijn er weer vele wensen in vervulling gegaan zoals straaljager vliegen, showbizz reporter en doedelzakspelen in Schotland. In de eerste uitzending van Down met Johnny gaat de wens van Anne-Lotte in vervulling voor haar moeder om de Alpe d’HuZes te gaan fietsen. Dit doet zij samen met Johnny en viervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moorsel. En Coen van wiens grootste hobby koken is  en graag naar 24Kitchen kijkt gaat zijn eigen kookboek ‘Coen kookt vegitarisch’ schrijven en uitbrengen.

Uitzending Down met Johnny gemist?

De eerste aflevering van Down met Johnny leverde 644.000 kijkers op. Een goede start van het nieuwe seizoen! Heb je een aflevering gemist van Down met Johnny? Dan kun je de uitzending van Down met Johnny hieronder terug kijken.

Down met Johnny terug bij SBS6

Het programma Down met Johnny loopt al tien jaar, maar is sinds het voorjaar van 2019 weer terug bij SBS6. Daarmee is de insteek van het programma ook gewijzigd. Anders dan voorheen moeten de wensen voor iemand anders zijn die ook een beperking heeft. Dit kan bijvoorbeeld voor een vriend, familielid of collega zijn.

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen