Nieuw dating kaartspel laat singles elkaar beter kennen

Geplaatst op 13 juni 2022, 08:45 uur door de redactie.

In navolging van de dating app voor mensen met een beperking lanceert Erwin Oudshoorn nu bijna een jaar later een fysiek dating kaartspel om singles op weg te helpen bij hun date. Op deze manier valt een gesprek nooit stil en wordt het ijs snel gebroken.

Het dating spel bestaat uit ruim vijftig verschillende vragen en twee jokers. Je legt de stapel op z’n kop op tafel en ieder mag om de beurt een vraag stellen en deze dienen dan door beide beantwoord te worden. De vragen zijn uiteenlopend van wat iemand zoekt in een relatie tot aan hoe belangrijk seks voor diegene is. Met een joker kun je een eigen vraag stellen of een vraag passen als je daar geen antwoord op wilt geven.

Op deze manier hoopt initiatiefnemer Erwin Oudshoorn (34) – die zelf een spraakprobleem heeft – het gesprek op gang te houden wanneer het even stil valt. “We zagen dat singles het spannend vonden om fysiek te daten dus laat staan mensen met een beperking, dus besloot ik een eigen kaartspel op de markt te brengen die je makkelijk in je broekzak mee kunt nemen naar je date om het ijs te breken”.

Speeddaten op de Supportbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Van 15 t/m 18 juni staat Capido met een grote stand op de Supportbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht waar singles langs kunnen komen om te speeddaten. Hier zal de gespreksstarters voor het eerst gebruikt gaan worden. Ook kunnen bezoekers het kaartspel winnen door een draai te geven aan het prijzenrad.

Ook leuk met vrienden of familie

Capido Gespreksstarters is niet alleen handig bij een date, maar is ook zeer leuk om te spelen met vrienden of familie. Op deze manier leer je hen nog beter kennen door ze vragen te stellen die je normaal misschien niet zou stellen.

Het kaartspel is verkrijgbaar via de webshop van Capido en Bol.com voor een adviesprijs van €11,99.

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen