Maak kennis met Ruben

Geplaatst op 08 oktober 2021, 13:33 uur door de redactie.

Mijn naam is Ruben. Ik ben 27 jaar oud en afgestudeerd als Toegepast Psycholoog. Toen ik 19 jaar was kwam ik in mijn eerste, grootste en belangrijkste levensfase tot nu toe terecht. Met enige regelmaat schrijft Ruben een blog voor Capido vanuit zijn expertise.

Ik kwam thuis te zitten met een burn-out en werd gedwongen te ontdekken wie ik was. Zo ontdekte ik mijn gevoelige aard en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, psychologie, liefde en gezond leven. De voldoening en de groei die ik van deze ontwikkeling heb gekregen draag ik de rest van mijn leven mee. Mijn professionele kennis over gedrag, gespreksvoering en leefstijl wil ik samen in combinatie met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling gebruiken om anderen te helpen.

Het is mijn overtuiging dat iedereen vol zit met liefde, talent en groeimogelijkheden. In deze soms lastige wereld met allerlei verplichtingen, stress en negativiteit is het een uitdaging om dichtbij jezelf te blijven en je oké te voelen. Daarom heb ik het als mijn missie aanvaard om anderen te helpen met het ontdekken en manifesteren van hun eigen kracht. Dit doe ik vooral vanuit mijn eigen praktijk die ik in de zomer van 2021 ben gestart. 

Liefde toegankelijker maken

Niets is zo krachtig en werkt zo verbindend als liefde. Wat is er dan mooier om anderen te helpen liefde en verbinding te vinden? Helaas is dit echter niet zo gemakkelijk voor iedereen. Er kunnen allerlei obstakels in de weg staan, zoals bijvoorbeeld oordelen van andere mensen of angst. Ik wil samen met Capido helpen om liefde toegankelijker te maken. Met mijn blogs ga ik proberen om je te inspireren en je een duwtje in de goede richting te geven. Want liefde is voor iedereen en dus ook voor jou! 

Wil je meer over mij weten of heb je vragen aan mij ? Neem dan een kijkje op mijn site www.jouwkrachtonline.nl of volg mij op insta @jouwkrachtonline.

Maak vandaag al een start

Heb je na het lezen van het artikel van Ruben ook zin om de eerste stap te zetten? Aarzel niet en meld je vandaag nog aan op Capido en leer leuke singles in jouw omgeving te kennen!

Start met daten Inloggen


Beeld: Ruben Hofman
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen