Love on the Spectrum seizoen 2

Geplaatst op 24 september 2021, 12:40 uur door de redactie.

Op 21 september 2021 is het tweede seizoen van Love on the Spectrum op Netflix verschenen. Na het succes van het eerste seizoen kon een vervolg op de dating realityserie uit Australië niet achterblijven. 

Voor het nog nooit gezien heeft Love on the Spectrum gaat de populaire Netflix realityserie over jongvolwassen die gaan daten met autisme. De serie laat duidelijk zien waar mensen met autisme allemaal tegen aanlopen bij het zoeken van een relatie met autisme. Het vinden van een relatie met autisme is dus alles behalve makkelijk.

Love on the Spectrum Cast

Net als in het eerste seizoen – waar we een Love on the Spectrum review over schreven – zal er in dit tweede seizoen ook zeven jong volwassenen met het autisme spectrum stoornis op zoek naar hun ware liefde en op date wat niet gemakkelijk is. De serie bestaat wederom uit zes afleveringen, gemaakt door Karina Holden en Cian O’Clery.

Aantal bekende gezichten uit S1 keren terug in de tweede reeks van de serie. Maar er zijn ook nieuwe persoonlijkheden toegevoegd. Samen vormen zij een heel goed beeld hoe breed het autisme spectrum eigenlijk is. 

Love on the Spectrum Michael
Michael
Love on the Spectrum Ronan
Ronan
Love on the Spectrum Kassandra
Kassandra
Love on the Spectrum Mark
Mark
Love on the Spectrum Teo
Teo
Chloe
Love on the Spectrum Jayden
Jayden
Love on the Spectrum Couple Jimmy and Sharnae
Jimmy & Sharnae

!! Spoiler Alert !!

In de laatste aflevering van het eerste seizoen zag je Jimmy en Sharnae. Jimmy vroeg haar ten huwelijk op het strand. In seizoen twee keren zij terug en zie je beelden van de bruiloft

Trailer Love on the Spectrum seizoen 2

Bekijk hieronder de trailer van Love on the Spectrum Season 2.

Daten met autisme

Heb je na het kijken van de serie of na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


Beeld: Netflix
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen