Lekker op date met al je spullen die je wilt meenemen

Geplaatst op 17 mei 2021, 21:16 uur door de redactie.

Voor het boodschappen doen gebruik je een andere tas dan wanneer je op reis gaat, naar het werk of op een leuke date. Er zijn heel veel soorten tassen en in allerlei maten, kleuren en materialen. 

Wat heb jij nodig als je op stap gaat. Denk aan kleding, flesje water, telefoon, portemonnee, laptop, boeken en je sleutels. Waar je naar toe gaat bepaald ook de tas. En misschien wil je een rugzak ook graag matchen met je outfit. Alles is mogelijk. Een tas moet natuurlijk wel weersbestendig zijn en van stevig materiaal zodat al jouw spullen veilig opgeborgen zijn. Mooi vormgegeven en eenvoudig in gebruik met een functioneel ontwerp. 

Voor kinderen is er een speciale kinderrugzak. In heel veel coole kleuren en met leuke afbeeldingen. Praktisch en met een mooi design. En met veel bedieningsgemak. Vingerlussen aan de rits bijvoorbeeld. Met genoeg ruimte voor kleding, een broodtrommel en een drinkbeker. 

Het mooie weer komt eraan

Nu het mooie weer eraan komt is het een goed moment om te kijken of jouw tas nog wel up to date is of dat je toe bent aan een leuk en trendy nieuw exemplaar. 

Het is natuurlijk heerlijk om er dan even tussenuit te gaan. Lekker op pad en genieten van de natuur of het park. Met al jouw spullen makkelijk bij de hand. 

In Nederland zijn er veel familiepaden en mooie verharde paden langs boswallen, eikenhout, tamme kastanjes en nog veel meer verschillende planten, bomen en dieren. Heerlijk om al dat moois te zien. En daarna lekker een kop koffie of theedrinken, een lunch nemen en genieten van het uitzicht en de mooie dag. Op de site van Staatsbosbeheer en natuurmonumenten vind je veel leuke routes en zie je gelijk of je hond mee mag op date. Dit noemen ze met een mooi woord; doggy dating. 

Het is natuurlijk heel fijn om zelfstandig en drempelvrij te kunnen genieten van de natuur. 

Weer op date

En ga je na zo’n lekker dagje weg weer aan het werk. Dan kun je je laptop en toebehoren veilig meenemen in een laptoptas. Deze tas is er in verschillende uitvoeringen, stijlen en formaten. Imitatie leren tassen met een zakelijke uitstraling maar ook tassen met een trendy print of kleur voor een meer casual look en feel. 

De laptoptas of businesstas is van goede kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen en heeft een stevig vak voor de laptop. Deze zorgt ervoor dat je laptop goed beschermd is. Daarnaast is het ook een ideaal accessoire om extra benodigdheden in mee te nemen. Een laptoptas is niet per definitie een grote schoudertas. Maar kan variëren van rugzak tot aan een sleeve. Zoek je ook een tas voor je telefoon, een portemonnee of een pasjeshouder? Ook deze zijn er in allerlei prachtige stijlvolle uitvoeringen. Voor mannen, vrouwen én kinderen. 

Duimen voor een mooie zomer en een leuke date.

Heb je na het het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


Beeld: Twenty Four
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen