Jurre Geluk nieuwe presentator 18e seizoen Je Zal het Maar Hebben

Geplaatst op 05 januari 2019, 23:00 uur door de redactie.

Dinsdagavond start het 18e seizoen van Je Zal het Maar Hebben. Na drie seizoen heeft Tim Hofman het stokje overgedragen aan de nieuwe presentator Jurre Geluk. Een tijdje geleden werd hij gevraagd om het programma te doen en Jurre blij verrast om het programma te mogen presenteren.

 “Al van jongs af aan keek ik naar Je Zal Het Maar Hebben. Later stond dit programma heel hoog op mijn bucketlist om te mogen presenteren en ik had nooit durven hopen dat ik het ook daadwerkelijk mocht gaan maken. Dit seizoen volg ik waanzinnige jonge mensen. Tijdens het draaien kreeg ik wel 10.000 reality-checks en werd ik weer met beide benen op de grond gezet, maar wat een levenslust heb ik gevoeld bij deze mensen. Het was een eer om ze te mogen portretteren.” aldus Jurre.

Ook in dit seizoen komen er weer opvallende aandoeningen aanbod. Zo is in de eerste aflevering de 14 jarige Esmee te zien. Zij heeft een zeer complexe vorm van arterioveneuze malformatie (AVM). Dat zijn afwijkingen van slagaders en aders. En later in de reeks uitzendingen komt onder meer Kees aan bod die geen knieen, geen ellebogen en handen heeft, maar zich toch redt. En de 24 jarige Louelle met de ziekte van Crohn die de hele dag in de buurt van een toilet moet blijven.

Je Zal Het Maar Hebben is al vanaf 2001 op de buis en werd als eerste gepresenteerd door Patrick Lodiers dat opgevolgd werd door Ruben Nicolai, Valerio Zeno en Tim Hofman.

JZHMH is vanaf nu iedere dinsdagavond te zien om 21:00 uur op NPO3.

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen