Het verhaal van Snelle

Geplaatst op 25 april 2021, 20:00 uur door de redactie.

Lars Bos (25) beter bekend als Snelle is op dit moment de meest succesvolle zanger van Nederland. Hij schrijft de ene hit na de ander die de hitlijsten bestormen. Ondanks zijn successen komt Snelle van ver. Hij is geboren met Schisis (hazenlip) en werd vroeger daarvoor veel gepest. In zijn jeugd kon hij moeilijk praten, laat staan zingen, maar door vele operaties en logopedie begon hij te rappen.

Reünie

De grote doorbraak van Snelle bij het grote publiek was in 2019 met het nummer Reünie waarin hij terugkijkt naar de mensen die hem vroeger hadden gepest vanwege zijn hazenlip. Vooral op de lagere- en middelbare school werd Lars gepest, buitengesloten en uitgescholden.

“Ik werd gepest omdat ik er anders uitzag en rapper wilde worden”, vertelt Snelle. “Er is eens een filmpje van mij uitgelekt waarop ik aan het rappen was en daar werd ik erg om uitgelachen. Ik werd ook veel buitengesloten en voelde mij vaak alleen.”

In het nummer zinspeelt hij op een eventuele Reünie waar hij dezelfde pesters weer tegenkomt, maar nu als succesvolle rapper. Ondanks dat hij gepest werd, was dat voor Lars een extra motivatie om een groot artiest te worden en zat hij liedjes te schrijven in de schuur samen met vrienden.

Smoorverliefd

De volgende grote solo single van Snelle was Smoorverliefd, dit nummer schreef hij voor een campagne waar gewaarschuwd werd voor het gebruik van smartphones in het verkeer. Het nummer werd een grote hit.

Zelf is Snelle op dit moment ook smoorverliefd, even werd gedacht dat hij samen met Maan een koppel vormde, maar niets is minder waar. Hij heeft zijn geluk gevonden samen met zijn vriendin Sterre wie we ook zien in de Netflix documentaire. Op het album Lars staat ook het nummer Zij laat me praten die hij speciaal voor Sterre heeft geschreven.

Met Maan is alleen een hele hechte vriendschap met wie hij de grote hit Blijven slapen scoorde. Dit nummer gaat over dat je bij iemand op date gaat en waarschijnlijk in verband met de avondklok wellicht kan blijven slapen. Voor de zekerheid heb je alvast je spullen meegenomen.

Netflix docu Zonder jas naar buiten

Op 16 april 2021 verscheen de documentaire Zonder jas naar buiten op Netflix waarin we een kijkje krijgen in het drukke en snelle leven van Lars. Vlak voor de corona verhuisde hij naar een appartement in Diemen om de reisafstand te beperken vanuit zijn geliefde Gorssel nabij Deventer. Maar met de lockdown was er weinig te doen en sprak daardoor ook weinig met zijn vrienden waarmee hij tevens samen muziek maakten en optrad.

In de documentaire zien we dat hij uit eindelijk weer terug naar “de overkant” verhuisd, omdat hij zijn vrienden en familie miste en behoefte heeft aan meer rust. Verder zien we ook dat hij worstelt met de bekendheid die hij heeft gekregen ondanks hij altijd al een opvallende verschijning was vanwege de schisis. Op social media worden er toch nare dingen gezegd wat toch vervelend is, hierover schreef hij ook een nummer Dom & Onbeleefd samen met zijn grote voorbeeld Paul de Munnik.

Daten met een beperking

Heb je na het kijken van de serie of na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten om smoorverliefd te worden? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


Beeld: Persfoto Snelle
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen