Gay date activiteiten in Amsterdam

Geplaatst op 23 juni 2022, 09:45 uur door de redactie.

Erwin Oudshoorn is 34 jaar en geboren met Lymfatische Malformatie waardoor hij er anders uit ziet en ademt met een tracheostoma (canule). Met enige regelmaat schrijft hij een blog voor Capido over zijn ervaringen met daten met een beperking.

Al een paar keer heb ik een blog geschreven over mijn date die ik heb leren kennen via Instagram. De eerste keer gingen we gezellig op date in Rotterdam en gingen we in de Euromast. De tweede date kwam hij bij mij thuis en stond hij plotseling in zijn heren ondergoed in mijn slaapkamer. Ik moest toen komen kijken. We zijn daarna op date in Amsterdam gegaan naar de Wondr Experience.

Gay dating met een beperking

Ik was erg verliefd op hem geworden, iets wat ik niet snel word. Na de tweede date in oktober liet hij niks meer van zich horen. Gelukkig was ik snel over mijn verliefdheid heen en kon ik hem een beetje vergeten. Na een tijdje hadden we weer contact op Instagram, ik wilde graag voor een derde keer afspreken en liet dat ook blijken.

Na een periode appen gooide ik een balletje op om voor de derde keer af te spreken begin mei. Ik zou weer naar Rotterdam gaan. Helaas zei hij ’s morgens af met als reden dat hij ’s nachts van de trap was gevallen en zijn enkel op twee plaatsen gebroken had. Hmm, zou dat echt zo zijn? Of een leugentje om best wil? Vreemd, een foto of Insta story over het voorval bleef uit. Ik heb hem de voordeel van de twijfel gegeven en nog steeds contact blijven houden.

Doorlopend hadden we regelmatig contact via de app en bespreken wat aller daagse dingen. Op een gegeven moment appte hij eind mei Wat ga je vanmiddag doen? Ik had eigenlijk nog zat te doen qua werk, maar dacht dit is mijn kans! We hadden opnieuw in Amsterdam afgesproken.

Gay cafes in Amsterdam

Na bijna een half jaar elkaar niet gezien te hebben, was het weer gezellig. Van zijn enkel (vier weken later) was niks te merken. Toen ik naast hem liep dacht ik, vind ik hem nou echt zo leuk? We liepen van het Centraal Station naar de PRIK, dat is een gay bar in Amsterdam, maar gek genoeg was die gesloten ’s middags om 14.30 uur. Uiteindelijk zijn we doorgelopen naar de Dam waar we hebben geluncht.

Lunchen op de Dam in Amsterdam

Tijdens de lunch zat hij op Grindr te kijken. Ik zei er niks van, maar dacht wel van waarom zit je op Grindr als je met mij aan het afspreken bent? Überhaupt waarom zit je met je telefoon als je met mij aan het lunchen bent? Dat is een teken van desinteresse naar de ander toe. 

Er stond een aardig windje en zonnig was het niet. Ik stelde voor zullen we naar de sauna gaan? Eens kijken hoe hij zou reageren. Hij ging gelijk op zijn telefoon kijken waar dat was en stelde vragen er over. Hmm, hij was er dus wel voor in. Na de lunch gingen we een rondje wandelen door de stad. En? zei ik, wil je nog naar de sauna? Uiteindelijk zijn we gegaan.

Gay sauna Amsterdam

Eenmaal in de sauna zaten we naast elkaar. Oke misschien wat klef, maar ik probeerde wat toenadering te zoeken. Maar telkens toen ik wilde zoenen draaide hij met zijn hoofd de andere kant op. Na een paar pogingen gaf ik op, het moet ten slotte ook van beide kanten komen.

Na de sauna gingen we nog wat eten. Ondertussen het eten zat hij opnieuw te kijken op Grindr. Ik ging overdreven meekijken op z’n scherm. Zo, opzoek naar een date? Vroeg ik. Er werd geen duidelijk antwoord gegeven.

Daarna ben ik meegelopen naar zijn trein. Een kus geven en afscheid genomen. En teleurgesteld ging ik naar huis met het besef dat het bij vriendschap zal blijven en een relatie er waarschijnlijk niet in zal zitten.

Gay dating met een beperking

Heb je na het lezen van deze blog ook zin om met iemand te daten in Amsterdam? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw prins op het witte paard tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen