Esther Vergeer als inclusieve topsporter in Calvé reclame

Geplaatst op 17 februari 2022, 19:20 uur door de redactie.

Rolstoeltennisster Esther Vergeer is het nieuwe gezicht van de Calvé reclame ‘Wie is er niet groot mee geworden?’. Hiermee zet Calvé in op de inclusiviteit en wil het pindakaasmerk kinderen met een beperking een podium te geven en is ook een samenwerking voor meerdere jaren aangegaan.

Esther Vergeer is 44-voudig grandslam winnaar, en chef de mission van de Paralympische Spelen en heeft haar medewerking verleend aan Calvé omdat zij een rolmodel wil zijn voor jonge kinderen. “Toen ik jong was en wilde sporten, waren er weinig topsporters met een beperking tegen wie ik op kon kijken. Terwijl succesverhalen zo veel kunnen doen om kinderen zich gezien te laten voelen én te motiveren. Daarmee krijgen ze de boodschap: álle kinderen kunnen dromen – of dat nu een droom in de sport, acteerwereld of heel ergens anders is.” aldus Vergeer.

Bekijk Calvé commercial Esther Vergeer

Daten met een beperking

Heb je na het kijken van de commercial of na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


Beeld: Calvé
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen