Ervaar de onbeperkte mogelijkheden op de Support Beurs

Geplaatst op 19 mei 2022, 14:55 uur door de redactie.

Van 15 t/m 18 juni vindt de Support Beurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Een beurs waar je de onbeperkte mogelijkheden ervaart op het gebied technologische innovatie van hulpmiddelen voor mensen met lichamelijke beperking. Maar er zijn genoeg andere activiteiten te beleven, in deze blog lichten we je een aantal toe.

De Support Beurs is dagelijks van 9.30 t/m 16.30 uur gratis te bezoeken. Hiervoor dien je wel een toegangsbewijs te reserveren via de website van Support. Vervolgens heb je twee hallen 7 en 8 waarin presentaties en activiteiten te vinden zijn. De opening zal gedaan worden door oud-minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink.

Rolstoel testparcours

Een rolstoel moet je lang mee doen in je leven en die moet dus goed zitten. Op de Support Beurs kun je rolstoelen testen op een testparcour. Voor zowel elektrische rolstoelen/scootmobielen als een gedeelte voor zelf voortbewogen rolstoelen/rollators. Je kunt rolstoelen van diverse exposanten uittesten op deze baan.

Tuin vol geluk

Geniet van de bloemetjes en de bijtjes in de speciaal aangelegde tuin voor mensen met een rolstoel. Er is van alles te zien en te doen. Speel bijvoorbeeld een spelletje Mens erger je niet, maak muziek met de xylofoon of rij onder de regenboogkleurige pergola door.

Special Social Club

De Special Social Club organiseert evenementen voor mensen met een beperking. Zij zorgen dat evenementen toegankelijker zijn voor rolstoelgebruikers en een inclusievere sfeer ontstaat.

Emma at Work

Emma at Work is een uitzendorganisatie voor mensen met een beperking. Zij bemiddelen werkgevers en werknemers met een afstand op de arbeidsmarkt aan een leuke baan bij grote bedrijven als ProRail en Randstad.

Speeddaten bij Capido

Capido staat dit jaar ook voor het eerst op de Support Beurs en daar zijn we hartstikke trots op! Bij ons kun je drie tijdstippen per dag gratis meedoen aan het speeddaten en wie weet een leuke single tegen komen! Dus kom zeker langs bij HAL 8 stand nummer G026. Vind hier meer info over ons programma.

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen