Documentaire ‘Wat kan je wel!?’ met een licht verstandelijke beperking?

Geplaatst op 18 februari 2021, 17:32 uur door de redactie.

In de achtdelige documentaire “Wat kan je wel!?” worden zeven mensen met een licht verstandelijke beperking een jaar lang gevolgd die hun dromen en ambities verwezenlijken.

Zo gaat de altijd gezellige en vrolijke Gert Willem (49) voor het eerst op zichzelf wonen, Mila (29) droomt van een baan als schoonheidsspecialiste, Alex (26) van een baan bij een metaalbedrijf en Nelly (30) een baan als postbode. Cor (24) wil een opleiding Fontys volgen. Monique (52) bereidt zich voor haar eerste concert. En George gaat voor zijn tachtigste verjaardag naar Curaçao.

De serie werd in januari van 2021 op Omroep Brabant uitgezonden en is sinds 17 februari ook bij Omroep Max op NPO2 te zien. Mocht je de documentaire “Wat kan je wel!?” gemist hebben dan kun je de afleveringen ook op YouTube te terugkijken.

Heb je na het kijken van de documentaire ook zin om een stap in jouw leven te zetten? Zoals het vinden van de ware liefde? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido.

Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen