Dennis Weening onderzoekt diagnose ADHD in ADHDennis

Geplaatst op 09 januari 2020, 09:53 uur door de redactie.

Op woensdag 8 januari startte het nieuwe programma ADHDennis op SBS6 waarin voormalig Expeditie Robinson presentator Dennis Weening op onderzoek uit gaat of hij ook ADHD heeft. In zijn hele leven is hij al een druk en chaotisch persoon, maar heeft zichzelf nog nooit laten diagnosticeren.

Seizoen ADHDennis

Het programma wordt gemaakt samen met een cameraman, geluidsman, regisseur en producer die ook zichzelf afvragen of zij ADHD hebben. De serie bestaat uit 6 afleveringen waarin Dennis onbekende, maar ook bekende lotgenoten ontmoet zoals cabaretier Jochem Myjer, presentator Jan Versteegh en bokskampioen Regilio Tuur.

In de reeks afleveringen vliegt Dennis ook de wereld over om te kijken hoe er in een ander continent tegen ADHD wordt aangekeken en ondergaat ook behandelingen om meer tot rust te komen.

Uitzending ADHDennis gemist?

De eerste uitzending van ADHDennis werd door 400.000 kijkers bekeken en maakten veel reacties los waarin mensen zich konden vinden. Heb je een aflevering van ADHDennis gemist? Dan kun je de uitzending hieronder terugkijken.  

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen