Daten tijdens corona

Geplaatst op 12 januari 2021, 17:22 uur door de redactie.

Daten met een beperking kun je dit keer ook in een andere context gebruiken. Al ruim een jaar houdt het coronavirus ons in bedwang. Datingsites als Capido kennen drukken tijden, omdat men in het dagelijks leven weinig mensen tegenkomt. Maar wat als jij de ware gevonden hebt? Hoe ga je dan afspreken als alle horeca, bioscopen of musea dicht zitten? In deze blog geven we enkele datingtips!

Netflix

Waar je voorheen met je crush naar de bioscoop ging, kun je met de plugin Netflix Party thuis een filmpje opzetten en met elkaar kijken. Je haalt wat lekkers in huis zoals cola, M&M’s of popcorn en gaat samen met je date naar dezelfde Netflix film of serie kijken en ondertussen houd je contact tijdens de chat die erbij zit of nog leuker via beeldbellen.

Wandelen / fietsen

Ben je het binnen zitten zat en wil je een luchtje scheppen? Dan is het ook een leuk idee om met je date af te spreken en te gaan wandelen of fietsen!

Natuurlijk anderhalve meter er tussen in een natuurgebied zoals de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug, of een bos of lekker uitwaaien aan zee. Neem desnoods je hond mee dat voor een leuke afleiding kan zijn mocht het gesprek stil vallen.

Aan het einde van de wandeling kun je natuurlijk ook samen gezellig samen wat drinken bij een gelegenheid waar ze koffie, warme chocolademelk of gluhwein uitserveren.

Videobellen

Kan of mag je niet naar buiten dan kun je altijd nog een lekker wijntje met een kaasplankje regelen en met je date kunt videobellen om elkaar beter te leren kennen.

Je kunt zo lekker met elkaar kletsen, maar ook spelletjes spelen zoals het dating kaartspel Openhartig die in onze webshop te koop zijn.

Daten tijdens de lockdown

Heb je na het lezen van deze blog ook zin om eindelijk af te spreken, maar weet je nog niet met wie? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen