Cupido Ofzo datingprogramma voor mensen met een beperking op SBS6

Geplaatst op 28 november 2020, 09:10 uur door de redactie.

Vanaf 25 oktober 2021 is op SBS6 een nieuw datingprogramma te zien Cupido Ofzo. Cupido Ofzo is een heel lief, grappig en mooi programma waarin mensen met een vorm van autisme, licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenafwijking op zoek gaan naar hun liefde met hulp van Wendy van Dijk en Leonie ter Braak. Het TV programma is gebaseerd op het Belgische Cupido Ofzo dat eerder bij VTM te zien was.

Het programma laat heel goed zien dat daten met een beperking niet vanzelfsprekend is en waar allemaal tegen aan wordt gelopen. “Ik denk dat het vinden van een liefde van je leven en het daten ansich al lastig is. En ik heb begrepen dat het nog lastiger is voor mensen met een beperking. Dus daarom is het belangrijk dat we daar een handje bij helpen.” aldus Wendy in een interview aan Capido.

Cupido Kandidaten

Er zullen 7 kandidaten meedoen en het programma bestaat uit 6 afleveringen. Capido sprak een aantal van deze kandidaten.

Cupido Ofzo is vanaf 25 oktober wekelijks op maandag om 21.30 uur te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl. 

Direct starten met daten?
Heb je na het zien van Cupido Ofzo ook zin om die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Dit bericht is aangepast op 25 oktober 2021

 

Start met daten Inloggen


Beeld: William Rutten
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen