Bezoek Support 2020 in de Jaarbeurs Utrecht

Geplaatst op 04 februari 2020, 19:19 uur door de redactie.

Van 13 t/m 16 mei vindt het grootste evenement plaats voor mensen met een bewegingsbeperking in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs kunnen mensen met een lichamelijke beperking, hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals de nieuwste snufjes ontdekken om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

De beurs zal door de Minister van Gehandicaptenzaken, Rick Brink worden geopend. Naast de vele stands zullen er ook leuke lezingen, workshops en activiteiten worden georganiseerd. Zoals sporten op een Johan Cruyff Court, een belevingstuin en.. speeddaten dat georganiseerd wordt door onszelf!

Speeddaten met Capido op Support 2020

Capido debuteert op de Supportbeurs en zal een een geweldige activiteit organiseren. Zo kun je bij de stand van Capido speeddaten met andere bezoekers van de beurs. In de All You Need Is Love caravan je ideale droomdate vinden met de match maker. En leuke prijzen winnen met het prijzenrad.

Je kunt de beurs alle dagen gratis bezoeken van 9:30 t/m 16:30 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets zijn via de website van Support 2020 te reserveren.

Aftermovie Support 2018

Ben je benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk hieronder de aftermovie van Support 2018 terug!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen