Bekende showbizzkoppels verbreken massaal hun relatie in 2020

Geplaatst op 06 februari 2020, 09:26 uur door de redactie.

Het jaar 2020 is nog maar net twee maanden oud en je kunt 2020 al bestempelen als het jaar van de relatiebreuken van bekende showbizzkoppels. Capido heeft gehouden welke showbizz koppels allemaal in 2020 een punt achter hun relatie hebben gezet.

Marco en Leontine Borsato
Hoewel alles in 2019 goed leek te gaan bij Marco Borsato met zijn concerten in De Kuip, hingen er eind 2019 donkere grijze wolken boven zijn huwelijk na de bekendmaking van de affaire met Iris Hond. Vlak daarna leek de lucht geklaard. Daarom werden we begin februari toch verrassend overvallen dat Marco en Leontine na meer dan twintig jaar een punt achter hun relatie zetten.

Andre Hazes en Bridget Maasland

Een ander beruchte breuk was eind december met Andre Hazes en zijn Monique waar bleek dat iemand anders in het spel was, niemand minder dan Bridget Maasland. Na alle media aandacht die het koppel over zich heen heeft gekregen en uitingen op social media was de relatie van kort en duur. Drie maanden later waren ze alweer uit elkaar.

Rico Verhoeven

Eind december stond kickbokser Rico Verhoeven nog in de ring met Badr Hari. Alles wat hij daarvoor moest doen en laten heeft toch flinke impact gemaakt op de relatie van dertien jaar met zijn Jacky. Half februari maakte Rico Verhoeven op Instagram bekend dat hij en Jacky uit elkaar gingen.

Nicolette Kluijver

In 2017 werd bij Nicolette een voorstadium van longkanker geconstateerd. Dit heeft voor flinke impact gezorgd binnen de relatie van Nicolette en Joost. Na een paar jaar vechten voor hun huwelijk mocht het blijkbaar niet baten. Na een huwelijk van ruim zeven jaar besluiten de twee als vrienden uit elkaar te gaan.

Geraldine Kemper

En tot slot begon het jaar voor Geraldine Kemper en haar vriend Paul ook niet goed. Na vijf jaar besloten de twee eind januari om hun relatie te beëindigen.

Zo zie je maar, dat wanneer je bekend bent, succes hebt of het perfecte plaatje lijkt te zijn ook bij hen de liefde van binnen zit.

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen