Acteur Nando met Down syndroom speelt in GTST

Geplaatst op 02 februari 2022, 22:02 uur door de redactie.

De acteur Nando Liebregts (26) uit Boxel zag vorig jaar zijn droom uitkomen toen hij bij Humberto te gast was. Daar kwam hij praten over zijn rol in de film De Kameleon aan de ketting. Hij had als droom om een gastrol te krijgen in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Humberto had een verrassing en heeft dit voor hem geregeld.

Acteur Nando met syndroom van Down in GTST

De opnames van Goede Tijden Slechte Tijden vonden vorig jaar al plaats, maar zijn aflevering werd op 1 februari uitgezonden. Nando speelde Pim die het hondje had gevonden en terug moest brengen naar de familie. Bekijk hier onder het fragment van Humberto en zijn rol in GTST.

Vriendin Nando in De Kamelon aan de ketting

In de film De Kamelon aan de ketting speelt Lieke van den Akker Jossie, het vriendinnetje van Nando. Niet alleen op het witte doek, maar ook in het echt zijn ze maatjes: “Nando, de tweeling en ik hebben elke dag contact. Het was een feestje om met Nando te mogen spelen. Hij en ik ooit nog een keer samen in een andere film? Ik zou het super vinden.”

Daten met syndroom van Down

Heb je na het kijken van de film of aflevering ook zin om je droom (liefde) achterna te gaan? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen